«Βόμβες» Μούχλια για τους «αθλητικοπατέρες» του Σουφλίου λίγο μετά το μοναδικό επίτευγμα των τριών χρυσών σε άνδρες, εφήβους και παίδες

 

Ο Νίκος Μούχλιας είναι ο πρωτομάστορας των επιτυχιών του Έβρου Σουφλίου. Ωστόσο μέσα στο νέκταρ της επιτυχίας για την κατάκτηση τριών τίτλων μέσα στην ίδια σεζόν με πάνω-κάτω τους ίδιους παίκτες, βγήκε και μίλησε όχι μόνο για την σημασία της επιτυχίας αλλά και για αυτούς που στο Σουφλί περίμεναν την αποτυχία.

Συνηθίζει να μιλάει έξω από τα δόντια ο Μούχλιας, αυτή τη φορά όμως το έκανε πάνω στην στιγμή που οι πάντες είναι μεθυσμένοι από τον τίτλο και για τον λόγο αυτό, όσα αναφέρει αποκτούν ιδιαίτερη αξία, Αναλυτικά όσα έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:

…..ένας φίλος και παλιός παίκτης του συλλόγου μου δήλωσε κατά την διάρκεια της ημιτελικής φάσης στην Θεσσαλονίκη : “μπράβο σας για αυτό που κάνετε”…..του απάντησα : “παίρνουμε κουράγιο από όλους εσάς”…..το να συμμετέχεις με 7 ομάδες σε επίσημα πρωταθλήματα θέλει δουλειά, υπομονή και όραμα. Η κρυφή μου έγνοια είναι να μπορέσω να “δημιουργήσω” νέους αθλητές, νέους παράγοντες, νέους προπονητές…..την “πατήσαμε” κάποια χρονική περίοδο με την λογική ότι “εγώ είμαι η αρχή και το τέλος, όταν φύγω θα διαλυθούν όλα”…..μερικοί λειτουργούν έτσι, ακόμη και δίπλα μας. Πρέπει να καταλαβαίνουμε πότε θα έρθουμε αλλά και πότε θα φύγουμε.

….η κατάκτηση μέσα σε μια χρονιά των τριών χρυσών μεταλλίων σε άντρες, έφηβους και παίδες είναι μοναδικό στα χρονικά της Περιφέρειας μας….δεν μπορώ να φανταστώ όμως που ΘΑ μπορούσαμε να είχαμε φτάσει εάν υπήρχε η υποστήριξη όλων των “αθλητικοπατέρων” του χωριού μας!!!….όταν μπορείς να βοηθήσεις κάτι, και που έχεις ωφεληθεί με διάφορους τρόπους από αυτό, και δεν το κάνεις είναι μεγαλύτερο έγκλημα από την αδιαφορία…. Δυστυχώς φίλοι μου δεν αρκεί η κοινοποίηση μιας επιτυχημένης πώλησης αναψυκτικών και σάντουιτς για να φωνάξουμε “παρόν” …..προτιμώ τον φίλο που κέρασε τα παιδιά ένα σάντουιτς πάρα τον “κυλικειάρχη”!!!….

Πληθυσμιακά είμαστε “δύο οικοδομικά τετράγωνα” της Νέας Σμύρνης, του Πειραιά, της Πολίχνης….βοηθήστε γιατί μπορείτε, μην παρακαλάτε να αποτύχει αλλά στηρίξτε!!!! Εξάλλου είναι το μόνο άθλημα στο χωριό μας που έβγαλε τον κόσμο έξω στους δρόμους να πανηγυρίσει!!!! Venceremos σύντροφοι!!!!