Παρουσία Καραμανλή, Δημοσχάκη, Μαυρίδη, Πατσουρίδη και… προξένου της Ουρουγουάης το τουρνουά ακαδημιών του ΠΑΟΚ Ισαακίου

 

Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου που αγκάλιασε με την παρουσία του και τις δύο ημέρες το τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών που διοργάνωση η ακαδημία του ΠΑΟΚ στο Ισαάκιο Διδυμοτείχου.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές εντός αγωνιστικών χώρων αναδείχθηκαν οι μελλοντικοί αστέρες του ποδοσφαίρου, αλλά λίγη από την δόξα τους προσπάθησαν να κλέψουν εκτός αυτού και τα ουκ ολίγα πολιτικά πρόσωπα που έσπευσαν να βρεθούν στις εγκαταστάσεις του Ισαακίου και ιδίως στις απονομές.

Ξεχώρισε αναμφισβήτητα η παρουσία την Κυριακή της γνωστής πρώην αθλητικογράφου και βαλκανιονίκη του στίβου και νυν βουλευτή Αθήνας της ΝΔ Άννας Καραμανλή. Μαζί της βρέθηκε στο… χωριό του, αφού κατάγεται από το Ισαάκιο, ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Τους αγώνες παρακολούθησε και ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης που πόζαρε με ιδιαίτερη χαρά στον φακό του InEvros.gr, από όπου και οι φωτογραφίες. Επίσης τους παρακολούθησε και ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης.

Από εκεί και πέρα ωστόσο, αυτή που ξεχώρισε ήταν η παρουσία στο Ισαάκιο του… προξένου της Ουρουγουάης στην Θεσσαλονίκη. Ο λόγος για τον Χρήστο Καζαντζή που βρέθηκε στους αγώνες γιατί ο γιος του είναι μέλος της ακαδημίας του ΠΑΟΚ και αγωνίστηκε σε αυτούς. Με την ευκαιρία της παρουσίας του μάλιστα, είχε συναντήσεις με τοπικούς παράγοντες αλλά και τους βουλευτές Καραμανλή και Δημοσχάκη.