Γ’ Εθνική: Δυναμικό «παρών» των φίλων του Ορφέα στη Καβάλα! Το ευχαριστώ και υπόσχεση του Μπάμπη Χατζημεστή

Ο Ορφέας Ξάνθης το μεσημέρι της Κυριακής αν και με αριθμητικό μειονέκτημα για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με την Καβάλα έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το «Α. Καραγιάννη», όπου είχε την στήριξη και του κόσμου του που ταξίδεψε στη γειτονική πόλη, με τον Μπάμπη Χατζημεστή να τους ευχαριστεί για τη στήριξή τους.

 width=

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στην διπλανή φωτογραφία της «Πρωινής» και του Τάσου Πατσίδη, στο «Ανθή Καραγιάννη» βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής πάνω από 100 φίλοι του Ορφέα Ξάνθης, για να στηρίξουν την ομάδα τους στη δύσκολη μάχη που δίνει για την εξασφάλιση της παραμονής στη Γ’ Εθνική και τη νέα σεζόν.

Ο Μπάμπης Χατζημεστής από την πλευρά του, με την πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε, ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά του όσους τολμηρούς βρέθηκαν στη Καβάλα, παρά την κακοκαιρία, και τους έδωσε την υπόσχεση πως οι πάντες στην ομάδα θα κάνουν όχι μόνο ότι περνάει από το χέρι τους, αλλά και κάτι παραπάνω, ώστε η ομάδα να ανανεώσει τη παρουσία της στη Γ’ Εθνική και τη νέα σεζόν, στο τελευταίο παιχνίδι με την Ελπίδα Σκουτάρεως.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Μπάμπη Χατζημεστή:

«Σήμερα κατάλάβα ότι δεν είμαστε μόνοι μας. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη την ψυχή μας, φίλοι της ομάδας μας, και να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε τα πάντα να παραμείνει η ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ».