ΕΠΣ Ξάνθης: Δωρεάν είσοδος σε γυναίκες και παιδιά στον 40ο τελικό Κυπέλλου, στα 5 ευρώ το εισιτήριο!

 

Η ΕΠΣ Ξάνθης δείχνει την πρόθεσή της ο 40ος κι επετειακός τελικό Κυπέλλου της να είναι μια πραγματική γιορτή και να τον παρακολουθήσει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος, και γιαυτό έβαλε γενική είσοδο στα 5 ευρώ, αλλά και δωρεάν είσοδο για γυναίκες και παιδιά.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ενημέρωσε πως η γενική είσοδος θα είναι στα 5 ευρώ, ενώ η είσοδος των γυναικών και των παιδιών στο γήπεδο του ΑΟΞ θα είναι για άλλη μια χρονιά δωρεάν.

Παράλληλα, σε αντίθεση με ότι έγινε γνωστό τις τελευταίες ημέρες, η επιλογή του που θα καθίσει ο κάθε φίλαθλος θα είναι καθαρά προσωπική και όλες οι θύρες του γηπέδου του ΑΟΞ θα είναι ανοικτές και στη διάθεσή των φιλάθλων.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Ξάνθης με μια σειρά ενεργειών έχει φροντίσει ο τελικός να είναι μια πραγματική γιορτή ώστε ο φίλαθλος κόσμος που θα παραβρεθεί στο γήπεδο να απολαύσει υψηλού επιπέδου θέαμα τόσο σε οργανωτικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο ενώ για ακόμη μια φορά η είσοδος για γυναίκες και παιδιά θα είναι δωρεάν.

Παράλληλα έχει σταλεί έγγραφο στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ώστε να ενημερωθούν οι μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου για τον τελικό και ότι η είσοδος είναι δωρεάν.

Για αυτό τον λόγο οι κερκίδες του γηπέδου (θύρα 1 πέταλο, θύρες 2-3 που βρίσκονται στο δρόμο Βασιλίσσης Σοφίας αλλά και η θύρα 4 που είναι σκεπαστή) θα είναι στη διάθεση όλων των θεατών ώστε να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από κερκίδα της αρεσκείας τους. Η τιμή εισιτηρίου ορίστηκε στα 5 ευρώ και τα εισιτήρια θα πωλούνται από τα εκδοτήρια της κεντρικής εισόδου(παλιά γραφεία ΑΟΞ) και από εκεί θα κατευθύνονται στη θύρα της αρεσκείας τους.