ΕΠΣ Θράκης: Όλα μηδέν στο ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ Κοσμίου και Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων

 

Όλα μηδέν στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Κοσμίου και τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό αμφότερες.

Η ομάδα του Σπάρτακου μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και σχεδόν στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου είχε τα ηνία και ηγούνταν στην αναμέτρηση, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει. Κάτι που δεν άλλαξε ούτε και στην επανάληψη, με τον ΠΑΟΚ να έχει ουσιαστικά μία και μοναδική ουσιαστική ευκαιρία να σκοράρει.

Στο 13′ η πρώτη ουσιαστική φάση της αναμέτρησης, με τον Βασιλείου να μπλοκάρει ένα σουτ που είχε κάνει ο Κουβεργιανός, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Σπάρτακος απείλησε και πάλι, όταν αυτή τη φορά ο Βασιλακάκης έπιασε ένα γυριστό σουτ, αλλά έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ και δεν απείλησε την εστία του ΠΑΟΚ.

Στο 25′ ήρθε και η πρώτη και μοναδική καλή ευκαιρία του Κοσμίου στο πρώτο μέρος, όταν ο Αραμπατζής έκανε τη σέντρα, με τον Ξενάκη να παίρνει την κεφαλιά, αλλά να στέλνει τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Παπαδογιωργάκη.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν ούτε στην επανάληψη, με τις δύο ομάδες να μη προσφέρουν καλό θέαμα σε όσους φίλους τους βρέθηκαν στο γήπεδο του Κοσμίου. Στο 58′ ήρθε η πιο καλή ευκαιρία του ΠΑΟΚ στην αναμέτρησης, αφού από το σουτ του Αραμπατζή η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδογιωργάκη.

Βέβαια περίπου δέκα λεπτά αργότερα (σύμφωνα με τον «Παρατηρητη», από όπου και η φωτό), ο Σπάρτακος απάντησε με δοκάρι, στο δοκάρι του ΠΑΟΚ, μετά από το σουτ του Βασιλακάκη με τη μπάλα να σκάει και στη γραμμή του γκολ και τους φιλοξενούμενους να ζητούν γκολ, σε μια φάση που ουσιαστικά ήταν και η τελευταία καλή της αναμέτρησης.

ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ (Σάββας ΑΪβάζης): Βασιλείου, Νάνος, Τριάντος, Αγγελής, Ζαγγούλος, Γιάπρακτσης(86′ Καραμιχάλης), Λεβεντέλης, Αραμπατζής, Ρουμπιές, Ρούντος(61′ Γαβριήλ), Ξενάκης.

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ (Κώστας Γεμενετζής): Παπαδογιωργάκης, Τσαγκαλίδης(61′ Παρασκευόπουλος), Χαρταλάμης, Χασάν, Αράμπας, Αργυρόπουλος(74′ Κουτσουκανίδης), Μιχαλακέλης(46′ Θωμάς), Κουβεργιανός, Βασιλακάκης, Γρίβας, Δερμιτζάκης(89′ Κόγιος)