ΕΠΣ Έβρου: Ο ανανεωμένος Έβρος κάνοντας την ανατροπή “παρέσυρε” τον Άρδα στις Καστανιές

 

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ο Έβρος Σουφλίου αγωνίστηκε στις Καστανιές αντιμετωπίζοντας τον τοπικό Άρδα και επικράτησε με 1-3 αν και βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ευτύχησαν να σκοράρουν πρώτοι καθώς άνοιξαν το σκορ με τον Νάκου μόλις στο 3′, όμως η αντίδραση του Έβρου Σουφλίου που αγωνίστηκε με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές ήταν γρήγορη αφού στο 22′ ισοφάρισαν σε 1-1 με το μεταγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου τον 19χρονο χαφ, Χάρη Ασπιώτη. Η ανατροπή και το 1-2 έγινε με το γκολ του έμπειρου μεσοεπιθετικού Θανάση Πρεπούδη στο 41ο λεπτό που ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο νεαρός Γιάννης Τσιομπανούδης που μόλις σε 20 λεπτά συμμετοχής πέτυχε το 1-3 στις καθυστερήσεις του αγώνα (φώτο αρχείου).

Οι νεαροί παίκτες που ξεκίνησε ο κόουτς Πασχάλης Σταματάκης ήταν οι Δημήτρης Σοφοτάσιος στη θέση του τερματοφύλακα, ο Θανάσης Σιούης στην άμυνα και ο Δημήτρης Λαζίδης στην επίθεση, ενώ ο σκόρερ  Γιάννης Τσιομπανούδης πέρασε στο 70′ και ο Γιαννακόπουλος στο 75′.

ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ: Ντινούδης, Τσότζορας, Καλογερόπουλος, Χαρισιάδης (46′ Νικολαΐδης), Μπαχτσεβανίδης Στ., Πετράς, Αλμπανίδης (70′ Τσιρούδης), Καστρινός, Μπακιρτζής, Νάκου, Παγωνίδης.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΙΟΥ (Σταματάκης Πασχάλης): Σοφοτάσιος, Μπάμνιος (c), Παπαναστασίου, Μπετζέκας, Σιούης, Μυσιούδης (75′ Γιαννακόπουλος), Κουρούδης, Λαζίδης (70′ Τσιομπανούδης Ι.), Πρεπούδης, Πετκίδης, Ασπιώτης.