Το «δώρο» του Άρη Θεσσαλονίκης στην Ορεστιάδα για τα παλικάρια Κούκλατζη και Μητρετώδη που κρατούνται στην Τουρκία

 

Στην Ορεστιάδα βρέθηκε το Σαββατο ο Άρης για τον σημαντικό αγώνα με τον ΑΟ Ορεστιάδας και με ευκαιρία την επίσκεψή του στον Έβρο έδωσε συμβολικά δώρα για να εκφράσει την συμπαράσταση της στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, Δημήτρη Κουκλατζη και Αγγελο Μητρετώδη που κρατούνται στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα πριν τον αγώνα όπου ο Άρης κέρδισε με 0-3 και θα δώσει μάχη για την παραμονή του σε αγώνα μπαραζ με τον Μακεδονικό, αντιπροσωπεία της ομάδας του Άρη αποτελούμενη από τον Γενικό Αρχηγό του τμήματος και μέλος του Δ.Σ. του ΑΣ Αρης Γιάννη Βαρβούτα και τον Ορεστιαδίτη αρχηγό της ομάδας Νίκο Σκαρλατίδη, συνοδευόμενη από ανθρώπους της Ορεστιάδας, δήλωσαν την συμπαράσταση όλου του Αρη στις οικογένειες των Ελλήνων στρατιωτών που βρίσκονται φυλακισμένοι στις τούρκικες φυλακές.

Τους δώσανε από μια μπλούζα με υπογραφές των παικτών και από μια εικόνα του Αγίου Δημητρίου με την ευχή να τελειώσει γρήγορα αυτή η περιπέτεια των παιδιών. Οι φανέλες και οι εικόνες πρόκειται να δοθούν, αν δεν έχουν δοθεί ήδη, από τους ανθρώπους του ΑΟΟ στους γονείς των δύο παιδιών προκειμένου να τους τις μεταφέρουν σε κάποια από τα προσεχή επισκεπτήρια στην Τουρκία. Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

 width= width=