LIVE για τη Γ’ Εθνική: Καβάλα – Ορφέας, Παραλίμνιο – Άβατο, Διδυμότειχο – Ορφάνι, Χρυσούπολη – Προσκυνητές και Σιδηροχώρι – Ξηροπόταμος

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες που ανοίγουν την 21η αγωνιστική στον πρώτο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, τον αγώνα «τελικό» της ΑΕ Διδυμοτείχου με τον Αετό Ορφανού και τους υπόλοιπους αγώνες των 5 ομάδων της Θράκης.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση και για τις επόμενες τέσσερις ώρες θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη στα παιχνίδια Καβάλα – Ορφέας Ξάνθης, ΑΕ Διδυμοτείχου – Αετός Ορφανού, Απόλλων Παραλιμνίου – Άρης Αβάτου, Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Προσκυνητών, Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – Μ. Αλέξανδρος Ξηροποτάμου. (θυμηθείτε το pregame των 5 αναμετρήσεων ΕΔΩ)

Ώρα 13:25 Σημαντικά παιχνίδια, παιχνίδια «τελικούς», έχει το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής, στα οποία ενδεχομένως θα κριθεί όχι μόνο το πρωτάθλημα, αλλά και η μάχη της παραμονής.

Ώρα 13:29 Στο Διδυμότειχο η ΑΕΔ υποδέχεται τον Αετό Ορφανού και θέλει μόνο τη νίκη, αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες της για την παραμονή ζωντανές και την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ώρα 13:34 Βέβαια ο Κρίστο Τελκίνσκι θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Θάνο, Παντελίδη, Αβογιάν, Εμρέ, Τερτσούδη, Συριτούδη Α., σε αυτή τη κρίσιμη μάχη της ΑΕ Διδυμοτείχου.

Ώρα 13:38 Η ΑΕΔ μετά την νίκη με τους Προσκυνητές σε αγώνα εντός έδρας μετά από 5 σχεδόν μήνες, στο τελικό με τον Αρη θα στερηθεί τους βασικούς Θάνο, Παταλιάκα και τον Τζανετάκο αλλά θα έχει στην αποστολή τον αρχηγό Γιαννόπουλο και τον Χρίστεφ που απουσιαζαν στον προηγούμενο αγωνα.

Ώρα 13:42 Από την άλλη ο Ορφέας Ξάνθης, μεταβαίνει σήμερα στη Καβάλα για τον δικό του «τελικό παραμονής», με στόχο το διπλό που θα του εξασφαλίσει την ανανέωση της παρουσίας του στο πρωτάθλημα και τη νέα σεζόν και θα καταστήσει το ματς τελευταίας αγωνιστικής διαδικαστικού χαρακτήρα.

Ώρα 13:46 Μάλιστα η ομάδα της Ξάνθης, θα έχει στο «Α. Καραγιάννη» και την στήριξη του κόσμου της, αφού μέσα στην εβδομάδα ανακοινώθηκε πως θα μπει και λεωφορείο για την μετακίνηση των φιλάθλων.

Ώρα 13:51 Ο Μπάμπης Χατζημεστής είχε την τύχη σε αυτό τον «τελικό» να μην έχει κανέναν πονοκέφαλο από πλευράς απουσιών και να πάει στη Καβάλα πάνοπλος. Και στην Καβάλα, όμως επιστρέφει και αναμένεται βασικός σήμερα και ο Νίκος Βαλαβανόπουλος.

Ώρα 13:56 Στο Παραλίμνιο τώρα, ο Άρης Αβάτου αντιμετωπίζει τον πρωταθλητή και μαθηματικά ήδη, Απόλλωνα Παραλιμνίου, και θέλει βαθμό ή βαθμούς ώστε να είναι πιο «ήσυχος» στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

Ώρα 13:59 Ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης, όμως θα στερηθεί τις υπηρεσίες 4 παικτών του στο σημερινό ματς. Συγκεκριένα θα απουσιάσουν οι Λαζαρίδης, Κελεσιάδης, Ευθυμιάδης και Μελισσόπουλου Ν.

Ώρα 14:04 Η δε Δόξα Προσκυνητών σήμερα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Νέστο Χρυσούπολης στη πόλη της Καβάλας, με την ομάδα της Ροδόπης να είναι αδιάφορη όντας και μαθηματικά υποβιβασμένη, ενώ τον Νέστο να θέλει τη νίκη για να καθαρίσει και μαθηματικά με τις υποψίες παραμονής.

Ώρα 14:09 Ο Νίκος Μπαχαρίδης έχει πάρει μαζί του, όλους τους ποδοσφαιριστές του, με μοναδικό απόντα τον τιμωρημένο Φαρμάκη.

Ώρα 14:14 Τέλος η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου υποδέχεται στην έδρα της για τελευταία φορά φέτος, τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου και αν και μαθηματικά υποβιβασμένες και οι δύο ομάδες, η ομάδα του Ζόραν Στοΐνοβιτς θέλει τη νίκη για λόγους γοήτρου.

Ώρα 14:19 Για να δούμε συνοπτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής: ΑΕ Διδυμοτείχου – Αετός Ορφανού, Απόλλων Παραλιμνίου – Άρης Αβάτου, Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Προσκυνητών, Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου, Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής – Ελπίδα Σκουτάρεως, ΑΟ Καβάλα – Ορφέας Ξάνθης

Ώρα 14:24 Θυμίζουμε ότι μεγάλος χορηγός των φετινών μεταδόσεων για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι η Avance, η μεγάλη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων και διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή με την οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της. Διαθέτει πολυτελή, καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Θα την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης, (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 14:28  Επίσης, αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα τους στο facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 14:31  Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410-72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 14:34  Χορηγός των μεταδόσεων της Γ’ Εθνικής από την Ξάνθη είναι και το Sports Cafe «La Bombonera», όπου μπορείτε να απολαύσετε τους αγώνες όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων, αλλά και της Super League. Το «La Bombonera» θα το βρείτε στην Βασιλίσσης Σοφία 8, πάνω από την παλιά Πυξίδα. Ιδανικός τόπος απόψε για να δείτε το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, αλλά και κάθε μέρα, για καφέ ή ακόμα και φαγητό. Και προσοχή, κρατήσεις δεν γίνονται γιατί όπως λέει και το μότο του μαγαζιού, χίλιοι καλοί χωράνε. Λεπτομέρειες με ένα κλικ εδώ.

Ώρα 14:38 Ενημέρωση συνθέσεων από τη Καβάλα και το παιχνίδι του Ορφέα Ξάνθης με τον ΑΟΚ.

Ώρα 14:40 Για την Καβάλα ξεκινούν οι: Παγκάκης, Μπλιος, Λυμπεράκης, Παπαστεριανός, Αλιατίδης, Ψάλτης, Παπαδόπουλος, Αδαμάκης, Ξόμπλιος, Πάλλας, Βαλαβανόπουλος.

Ώρα 14:42 Από την άλλη ο Ορφέας Ξάνθης του Μπάμπη Χατζημεστή ξεκινάει με τους: Ρούφο, Τζαμπάζ, Κατρανίτσα, Μαλαδένη, Μακράκη, Μαυρόπουλο, Καραγκιόζη Β., Μπουνταγκίδη, Χιντ, Τορομανίδη, Πασχαλάκη.

Ώρα 14:46 Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι  το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη στην πλατεία της πόλης του Διδυμοτείχου, όπου μπορείτε φυσικά να επικυρώνετε τα δελτία σας καθημερινά για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ όπως τζόκερ, λόττο, πρότο. Πολλά κέρδη και επιτυχίες το τελευταίο διάστημα και στο στιγμιαία λαχεία Σκρατς και φυσικά στο «Πάμε Στοίχημα» (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 14:49 Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 14:52 Πολύτιμη η συμβολή στην μετάδοση της 21ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 14:53 Ενημέρωση συνθέσεων από την Κομοτηνή και το ματς της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου με τον Μ. Αλέξανδρο Ξηροποτάμου.

Ώρα 14:54 Για την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου ξεκινούν οι: Κορωνάκης, Χατζήπαπα, Γάιδας, Μίλλερ, Λεφής, Κούτρας, Στοΐνοβιτς, Μουρατίδης, Πανουργιάς, Κρασσώνης, Μαυράκης.

Ώρα 14:55 Από την άλλη για τους φιλοξενούμενους ξεκινούν οι: Ζιάκας, Κεχαγιάς, Κοναξής, Γκαρακλίδης, Βραμέσαλης, Μπάμπουρας, Καράμπελας, Καραγκιοζίδης, Λύπιτσας, Αμαραντίδης, Μπερούκας.

Ώρα 14:56 Ενημέρωση συνθέσεων και από το Διδυμότειχο και τον τελικό της ΑΕ Διδυμοτείχου με τον Αετό Ορφανού.

Ώρα 14:57 Για την ΑΕΔ ο Κρίστο Τελκίνσκι ξεκινάει με τους: Συριτούδη Κ., Νικολαΐδη, Καζαλά, Χρίστεφ, Τζανετάκο, Πετρόπουλο, Καπετανίδη, Πατιαλιάκα, Σουλεΐμάν, Γιαννόπουλο, Ιντζέ.

Ώρα 14:58 Ενημέρωση συνθέσεων και από τις Σέρρες και το παιχνίδι του Άρη Αβάτου με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Ώρα 14:59 Για τον γηπεδούχο Απόλλωνα ξεκινούν οι: Σαββίδης, Λιάρας, Τσαούσης, Λαβίδας, Δέντσας, Μερεσιώτης Μουτεσίδης, Ρούμπος, Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης, Μεταλλίδης.

Ώρα 15:00 Από την άλλη για τον Άρη Αβάτου ξεκινούν οι: Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς, Παπαδιώτης Κουτσούμπας, Δόντσος, Σαρρηγιαννίδης, Βαφειάδης, Κοτόπουλος, Χαριτίδης, Γκέκας.

Ώρα 15:02 Σέντρα στους αγώνες της Γ’ Εθνικής!

Ώρα 15:03 Ενημέρωση συνθέσεων και από τη Χρυσούπολη, και το ματς Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Προσκυνητών.

Ώρα 15:04 Για τον Νέστο ξεκινούν οι: Αθανασίου, Παυλακάκης, Φραγκούλης, Χούσινετς, Ναουμίδης, Λαδάκης, Φεράρι, Παπαδόπουλος, Κρολ, Κοβάτσης, Μαινδανός.

Ώρα 15:05 Από την άλλοι για την Δόξα Προσκυνητών ξεκινούν οΙ: Νικολίτσας, Κελεσίδης, Πατούλιας, Μόσχος, Καραγιαννίδης, Γιολδάσης, Τρίχας, Παγώνης, Βελή Μ., Σιχλιμοίρης, Βάσκος, Πότσης.

Ώρα 15:06  Συνεχίζουμε με κάποιους χορηγούς που χρωστάμε. Χορηγός της μετάδοσης είναι το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 15:09  Χορηγός της μετάδοσης των αγώνων της Γ’ Εθνικής είναι και η εταιρεία Μιχάλης Καβούκης και ΣΙΑ ΕΕ που ιδρύθηκε το 1970 και εδρεύει στο 6ο χιλιόμετρο Καβάλας – Ξάνθης. Η Kavoukis Tires and Tools ειδικεύεται στην εμπορία μηχανημάτων κήπου και αγροκτήματος, βιομηχανικά εργαλεία χειρός και ηλεκτρικών εργαλείων για το σπίτι, εξαρτημάτων, αξεσουάρ και κάθε λογής ανταλλακτικών. Πλέον με το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να κάνετε ασφαλείς συναλλαγές πληρώνοντας και ως σε έξι άτοκες δόσεις και με δωρεάν τη μεταφορά στον χώρο σας σε επιλεγμένα προϊόντα. Περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 15:11 Χωρίς κάτι ιδιαίτερο στο παιχνίδια του Ορφέα Ξάνθης με τον ΑΟΚ στη Καβάλα και της ΑΕ Διδυμοτείχου με τον Αετό Ορφανού, με τη συμπλήρωση ενός δεκαλέπτου αγώνα.

Ωρα 15:16   Τέλος, χορηγός όλων των φετινών μεταδόσεων της Γ’ Εθνικής το e-shop Footbal  Pro όπου μπορείτε να αναζητήσετε την επίσημη μπάλα της Γ’ Εθνικής και εμφανίσεις ομάδων.

Ώρα 15:18 Πρώτη διπλή ευκαιρία στη Κομοτηνή, και είναι για τους φιλοξενούμενους που απείλησαν με τα σουτ των Μπερούκα και Μπάμπουρα που απέκρουσε όμως ο Κορωνάκης.

Ώρα 15:20 Γκολ στη Καβάλα για τον ΑΟΚ! Ο Βαλαβανόπουλος έκανε ένα σουτ το οποίο απέκρουσε ο Ρούφος αρχικά, αλλά ο Αδαμάκης στη συνέχεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. ΑΟ Καβάλα – Ορφέας Ξάνθης 1-0!

Ώρα 15:22 Ένταση αυτή τη στιγμή στο γήπεδο «Α. καραγιάννη», με τον πάγκο και την ομάδα του Ορφέα να διαμαρτύρεται πως στη φάση του γκολ οι παίκτες της Καβάλας δε τήρησαν του fair play.

Ώρα 15:24 Έπεσαν κάπως οι τόνοι και τώρα ο ρέφερι της αναμέτρησης ετοιμάζεται να μοιράσει κόκκινες κάρτες. Συγκεκριμένα ο Ορφέας θα συνεχίσει το ματς με 10 παίκτες, αφού αποβάλλεται ο Ηλίας Μακράκης, ενώ από τον πάγκο της Καβάλας αποβλήθηκε ο κ. Γουνελάς.

Ώρα 15:29 Κανένα γκολ σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια, μόνο σε αυτό του Ορφέα στην Καβάλα έχει ανοίξει το σκορ ο ΑΟΚ.

Ώρα 15:34 Τεράστια ευκαιρία χάνει ο Ορφέας παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, αφού ο Πασχαλάκης από πλεονεκτική θέση δε μπόρεσε να νικήσει τον Παγκάκη.

Ώρα 15:35 Στην συνέχεια της φάσης ο ΑΟ Καβάλας έφυγε στη κόντρα και μετά από πάσα του Παπαδόπουλου, ο Ξόμπλιος με ωραία προσποίηση και σουτ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. ΑΟ Καβάλα – Ορφέας Ξάνθης 2-0!

Ώρα 15:36 Γκοοοοοοοοοολ για την ΑΕ Διδυμοτείχου! Ο Γιαννόπουλος μετά από κεφαλιά πάσα εντός της περιοχής του Αετού, με γυριστό σουτ έβαλε μπροστά την ομάδα του. ΑΕ Διδυμοτείχου – Αετός Ορφανού 1-0!

Ώρα 15:39 Γκολ στη Χρυσούπολη για τον Νέστο! Μετά από κόρνερ του Φεράρι, ο Χούσινετς πήρε την κεφαλιά και έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους. Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Προσκυνητών 1-0!

Ώρα 15:40 Γκοοοοοοοοολ για τη Δόξα στη Κομοτηνή! Η ομάδα του Ζόραν Στοΐνοβιτς κέρδισε ένα πέναλτι με τον Λάζαρο Στοΐνοβιτς, με την Πανουργιά να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Μ. Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 1-0!

Ώρα 15:42 Με δέκα παίκτες θα συνεχίσει στο παιχνίδι ο Νέστος Χρυσούπολης, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο σκόρερ της αναμέτρησης Χούσινετς.

Ώρα 15:44 Γκοοοοοοοοολ για τον Ορφέα Ξάνθης στη Καβάλα! Ο Θόδωρος Τορομανίδης εκτέλεσε απευθείας με συρτό σουτ ένα φάουλ που είχε κερδίσει ο Ορφέας, με τη μπάλα να κοντράρει και στα σώματα και τελικά να καταλήγει στα δίχυα του Παγκάκη. ΑΟ Καβάλα – Ορφέας Ξάνθης 2-1!

Ώρα 15:45 Δεύτερο γκοοολ για την Δόξα στη Κομοτηνή! Ο Μουρατίδης βρήκε με ωραία μπαλιά τον Στοΐνοβιτς, ο οποίος με εύστοχο σουτ νίκησε τον αντίπαλο κίπερ και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Μ. Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 2-0!

Ώρα 15:48 Τέλος του ημιχρόνου στη Χρυσούπολη! Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Προσκυνητών 1-0!

‘Ωρα 15:49 Τέλος ημιχρόνου και στην Καβάλα! Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΑΟ Καβάλα – Ορφέας Ξάνθης 2-1!

Ώρα 15:50 Τέλος ημιχρόνου και στο Διδυμότειχο! Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΑΕ Διδυμοτείχου – Αετός Ορφανού 1-0!

Ώρα 15:51 Τέλος ημιχρόνου και στη Κομοτηνή! Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Μ. Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 2-0!

Ώρα 15:52 Τέλος ημιχρόνου και στο Παραλίμνιο! Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Απόλλωνας Παραλιμνίου – Άρης Αβάτου 0-0!

Ώρα 15:53 Στο σημείο αυτό θυμίζουμε ότι χορηγοί της σημερινής μετάδοσης από την πόλη της Ξάνθης είναι το Sports Cafe «La Bombonera» που βρίσκεται στην Βασιλίσσης Σοφίας 8, όπως επίσης και το ζαχαροπλαστείο Fresh Co του Μπάμπη Χατζημεστή, αλλά και η βιομηχανία παραγωγής αθλητικών ειδών Figli.

Ώρα 15:54 Ακόμα από την πόλη του Διδυμοτείχου χορηγοί της σημερινής μετάδοσης είναι το φωτογραφείο KPRS Photography και το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη

Ώρα 15:57 Mην ξεχνάμε αναφορικά με τους χορηγούς μας και το e-shop Footbal Pro για την επίσημη μπάλα της Γ’ Εθνικής και εμφανίσεις ομάδων, το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» και την εταιρεία  Kavoukis Tires and Tools που επίσης διαθέτει e-shop.

Ώρα 16:00 Λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, πάμε να δούμε και τα σκορ που έληξε το πρώτο: Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Προσκυνητών 1-0, ΑΟ Καβάλα – Ορφέας Ξάνθης 2-1, ΑΕ Διδυμοτείχου – Αετός Ορφανού 1-0, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Μ. Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 2-0, Απόλλωνας Παραλιμνίου – Άρης Αβάτου 0-0, Μ. Αλέξανδρος Καρπερής – Ελπίδα Σκουτάρεως 1-0.

Ώρα 16:03 Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο των αναμετρήσεων!

Ώρα 16:09 Γκοοοοοοολ για τη Δόξα στη Χρυσούπολη! Ο Χρήστος Βάσκος είναι αυτός που φέρνει το ματς στα ίσα, ισοφαρίζοντας για την ομάδα του. Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Προσκυνητών 1-1!

Ώρα 16:15 Με τη συμπλήρωση ενός τέταρτου αγώνα στο δεύτερο μέρος, το μόνο ματς στο οποίο έχει αλλάξει το σκορ είναι αυτό των Προσκυνητών όπως σας ενημερώσαμε.

Ώρα 16:18 Μεγάλη ευκαιρία στην Καβάλα για τον ΑΟΚ, με τον Βαλαβανόπουλο να σημαδεύει το δοκάρι του Ρούφου και τη μπάλα να απομακρύνεται στη συνέχεια από τους αμυντικούς του Ορφέα.

Ώρα 16:21 Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Δόξα στη Κομοτηνή, για να τριπλασιάσει τα τέρματά της. Στοΐνοβιτς, Πανουργιάς και Κρασσώνης συνεργάστηκαν ωραία, αλλά ο τελευταίος δεν τελείωσε σωστά τη φάση κι έτσι παρέμεινε το 2-0.

Ώρα 16:25 Τρίτο γκολ στη Κομοτηνή για το Σιδηροχώρι! Ο Κρασσώνης βρήκε με ωραία μπαλιά τον Λεφή ο οποίος με προβολή τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Μ. Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 3-0!

Ώρα 16:28 Καλή ευκαιρία στο Διδυμότειχο για την ΑΕΔ, με τον Σιμτσάκη να επιχειρεί το σουτ, αλλά να μη μπορεί να νικήσει τον αντίπαλο κίπερ.

Ώρα 16:35 Καμία αλλαγή στο τελευταίο δεκάλεπτο στα σκορ, με το χρόνο να περνάει και να οδεύουμε σιγά σιγά προς τη λήξη.

Ώρα 16:39 Γκολ για τον Ξηροπόταμο στη Κομοτηνή! Ο Κεντόγλου μειώνει για τους φιλοξενούμενους. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Μ. Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 3-1!

Ώρα 16:44 Νέο γκολ για τον Ξηροπόταμο! Μειώνει τη διαφορά στο 1 γκολ, με πολύ ωραία επυθείας εκτέλεση φάουλ του Κουμπρόγλου ο Μ. Αλέξανδρος. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Μ. Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 3-2!

Ώρα 16:49 Γκοοοοοοοοοοοοοολ για τον Ορφέα στη Καβάλα!!! Ο Κώστας Ξαντινίδης με τρομερό σουτ – βολίδα φέρνει το ματς στα ίσα για την ομάδα της Ξάνθης! ΑΟ Καβάλας – Ορφέας Ξάνθης 2-2!

Ώρα 15:51 Γκοοοοοοοοοοοοοοολ για τον Άρη Αβάτου στο Παραλίμνιο! Ο Βασίλης Δόντσος με σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Απόλλωνα και σφραγίζει την παραμονή του Άρη στην κατηγορία και τη νέα σεζόν! Απόλλων Παραλιμνίου – Άρης Αβάτου 0-1!

Ώρα 16:52 Τέλος του αγώνα στη Κομοτηνή! Τελικό αποτέλεσμα: Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Προσκυνητών 1-1!

Ώρα 16:53 Τέλος του αγώνα και στη Χρυσούπολη! Τελικό αποτέλεσμα:  Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Μ. Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 3-2!

Ώρα 16:54 Τέλος του αγώνα και στη Καβάλα. Τελικό αποτέλεσμα: ΑΟ Καβάλας – Ορφέας Ξάνθης 2-2!

Ώρα 16:54 Τέλος του αγώνα και στο Διδυμότειχο. Τελικό αποτέλεσμα: ΑΕ Διδυμοτείχου – Αετός Ορφανού 1-0!

Ώρα 16:55 Τέλος του αγώνα και στο Παραλίμνιο. Τελικό αποτέλεσμα: Απόλλων Παραλιμνίου – Άρης Αβάτου 0-1

 width=