Γ’ Εθνική: «Κλείδωσε» την παραμονή ο Νέστος Χρυσούπολης παρά την ισοπαλία με τους Προσκυνητές

 

Η Δόξα Προσκυνητών αν και μαθηματικά υποβιβασμένη πλέον, και παρ’όλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να ισοφαρίσει και να φύγει από τη Χρυσούπολη με το βαθμό της ισοπαλίας, ένας βαθμός που για τον Νέστο από την άλλη ήταν βαθμό «παραμονής».

Ο Νέστος Χρυσούπολης ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα από την Δόξα Προσκυνητών, με τον Νίκο Μπαχαρίδη όμως να δίνει χρόνο σε αρκετούς παίκτες, αφού το ματς θεωρητικά ήταν αδιάφορο για την ομάδα της Ροδόπης (φωτό αρχείου). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 40′ με σκόρερ τον Χούσινετς, με τους Προσκυνητές να απαντούν με την έναρξη της επανάληψης, χάρη στο γκολ του Χρήστου Βάσκου.

Πρώτη φάση του αγώνα στο 18′ με τον Νικολίτσα να αποκρούει σωτήρια ένα σουτ του Αργεντίνου Φεράρι, με την Δόξα βέβαια να απαντάει έξι λεπτά αργότερα, όταν ο Βάσκος δοκίμασε το πόδι του, αλλά είδε τον Αθανασίου να αποκρούει με δυσκολία σε κόρνερ. Στο 28′ ο Λαδάκης έβγαλε με ωραία μπαλιά τον Φεράρι απέναντι από τον Νικολίτσα, με τον πορτιέρο της Δόξας, όμως να βγαίνει και να προλαβαίνει τον Αργεντίνο διατηρώντας το 0-0.

Στο 30′ οι γηπεδούχοι απείλησαν και πάλι με τον Μαϊδανό και τον Νικολίτσα να διατηρεί το 0-0, κάτι όμως που δε μπόρεσε να κάνει και δέκα λεπτά αργότερα, όταν μετά από κόρνερ του Φεράρι, ο Χούσινετς πήρε μια κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Δόξας για να κάνει το 1-0.

Βέβαια τρία λεπτά αργότερα ο Νέστος έμεινε με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε βλέποντας την δεύτερη κίτρινη κάρτα ο σκόρερ, Έντουαρντ Χούσινετς, σε μια φάση που οι Καβαλιώτες, σύμφωνα με την «Πρωϊνή» και τον Κυριάκο Καγιά, διαμαρτύρονται.

Στην επανάληψη η Δόξα μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά και ευτύχησε να ισοφαρίσει γρήγορα με τον Χρήστο Βάσκο, όταν στο 47′ έκλεψε τη μπάλα από τον Ναουμίδη και νίκησε τον Αθανασίου για να φέρει το ματς στα ίσα και να διαμορφώσει το τελικό 1-1.

Από εκεί κι έπειτα ο Νέστος προσπάθησε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες με τον Κοβάτση και τον Λαδάκη στο 60 και στο 70′ αντίστοιχα, όμως πάντα έβρισκε «τοίχο» στον εξαιρετικό και σήμερα Νικολίτσα που κρατούσε με νύχια και με δόντια το 1-1 για τους Προσκυνητές.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Αντώνης Δρακόπουλος): Αθανασίου, Παυλακάκης, Φραγκούλης, Χούσινετς, Ναουμίδης, Λαδάκης (90+2′ Κλοκίδης), Φεράρι (85′ Φαμπιόλ), Παπαδόπουλος, Κρολ (54′ Αϊβάζογλου), Κοβάτσης, Μαϊδανός (63′ Τσάκωνας).

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Νίκος Μπαχαρίδης): Νικολίτσας, Κελεσίδης (13′ λ.τρ. Πατούλιας), Μόσχος, Καραγιαννίδης, Γιολδάσης, Τρίχας, Παγώνης (46′ Δημητριάδης), Χακάν Μεμέτ, Σιχλιμοίρης, Βάσκος, Πότσης (62′ Κρεμύδας).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ