Volley League: Προπόνηση στην… Κομοτηνή για τον Ηρακλή Χαλκίδας ελλείψει γηπέδου στην Αλεξανδρούπολη

 

Στην Θράκη βρίσκεται ήδη ο Ηρακλής Χαλκίδας για τον πολύ σπουδαίο αγώνα της Κυριακής στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, κρίσιμο και για τις δυο ομάδες.

Ωστόσο δημιουργήθηκε ένα μικρό ζήτημα. Ενώ η Χαλκίδα ανέβηκε μια μέρα πριν, δεν είχε χώρο για να προπονηθεί αφού ως γνωστόν η Αλεξανδρούπολη διαθέτει μόνο ένα κλειστό γυμναστήριο και αυτό σήμερα ήταν κατειλημμένο όλη μέρα με αγώνες, κατά σειρά της Νίκης Αλεξανδρούπολης το μεσημέρι, της ΓΕΑ το απόγευμα και του μπάσκετ της Ολυμπιάδας Αλεξανδρούπολης το βράδυ.

Η λύση δόθηκε από την γειτονική Κομοτηνή. Οι παίκτες του Ηρακλή Χαλκίδας πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση εκεί, χάρη και στη βοήθεια της ΑΕ Κομοτηνής. Μάλιστα, επειδή και το κλειστό της πρωτεύουσας της Ροδόπης ήταν κατειλημμένο με το παιχνίδι μπάσκετ με αμαξίδια του Ηρόδικου, κλείστηκε το Πανεπιστημιακό Γήπεδο των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής για να κάνει η Χαλκίδα την τελευταία της προπόνηση, περισσότερο ξεμούδιασμα μετά και το πολύωρο ταξίδι.

Ο Ηρακλής Χαλκίδας αυτή τη στιγμή είναι στην οκτάδα αλλά σε ισοβαθμία με τη Νίκη Αιγινίου που παίζει πλέι άουτ και θέλει βαθμό ή βαθμούς στην Αλεξανδρούπολη για να σφραγίσει την παραμονή. Ο Εθνικός καίγεται και σε περίπτωση που δεν νικήσει δεδομένα θα παίξει για τα πλέι άουτ, ενώ αν τα καταφέρει θα τρέφει κρυφές ελπίδες εισόδου στην οκτάδα ανάλογα και με τα άλλα αποτελέσματα, αλλά κυρίως θα διατηρηθεί πάνω από τον Παναθηναϊκό.