Εβρίτικο και μάλιστα χρυσό το μόνο θρακιώτικο μετάλλιο στην πρώτη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τζούντο της Ξάνθης

 

Από την πολυπληθή συμμετοχή του Μιρμάνη Ξάνθης περιμέναμε κάποιο πιθανό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο για αναπτυξιακές ηλικίες που διεξάγεται στο Φίλιππος Αμοιρίδης, από την Αλεξανδρούπολη ήρθε.

Συγκεκριμένα το κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Καραχάλιος από τον σύλλογο Αρένα της Αλεξανδρούπολης στην κατηγορία ως 50 κιλά Παίδων Β’. Μάλιστα ο Καραχάλιος αναδείχθηκε πανελληνιονίκης αφού όχι απλά έφτασε μέχρι τα ημιτελικά εξασφαλίζοντας μετάλλιο αλλά πέρασε στον τελικό και εκεί επικράτησε του Κώστα Πιλίτση από τον Μέγα Αλέξανδρο Λάρισας.

Αυτό ήταν το μόνο Θρακιώτικο μετάλλιο στην 1η Ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τζούντο για αναπτυξιακές ηλικίες που διεξάγεται στην Ξάνθη. Το Σάββατο ολοκληρώθηκαν οι κατηγορίες Εφήβων – Νεανίδων και Παίδων Β’ – Κορασίδων Β’.

Την Κυριακή η διοργάνωση που έχει φέρει εκατοντάδες άτομα στην Ξάνθη ενισχύοντας σε μια σχετικά νεκρή περίοδο τον επονομαζόμενο αθλητικό τουρισμό, ολοκληρώνεται με τους αγώνες στις κατηγορίες Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών και Παίδων Α’ – Κορασίδων Α’.

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΩΝ Α’ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α’ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ