Volley League: Πρωταθλητής στις τηλεοπτικές μεταδόσεις της ΕΡΤ ο Παναθηναϊκός, στην… ουρά ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

 

Φτάνουμε την Κυριακή στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League και παρόλο που στην Αλεξανδρούπολη διεξάγεται ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής, για ακόμα μια φορά δεν θα υπάρχει τηλεοπτική του κάλυψη.

Η ΕΡΤ, που αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει έρθει ούτε μια φορά στον Έβρο, προτίμησε το Παναθηναϊκός – Φοίνικας. Μάλιστα με αυτήν την μετάδοση ο Παναθηναϊκός, αν και… ουραγός στη βαθμολογία, ανακηρύσσεται πρωταθλητής της κανονικής περιόδου, ανεξάρτητα από τις επιλογές που θα γίνουν την τελευταία αγωνιστική.

Είναι προφανές ότι το όνομα Παναθηναϊκός πουλάει, έχει μεγάλη σημασία για τους ανθρώπους της τηλεόρασης και γίνεται αντιληπτό ότι παρά την δεινή θέση στην οποία βρέθηκαν, δύσκολα θα αφεθεί να πέσει κατηγορία, καθώς τυχόν υποβιβασμός του θα υποβαθμίσει πολύ και το προϊόν που λέγεται Volley League.

Αντιθέτως, με βάση τις τηλεοπτικές μεταδόσεις και την συμπεριφορά που έχει η ΕΡΤ απέναντι στις ομάδες, δεν θα πάθαιναν και τίποτα αν έπεφτε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ή η Νίκη Αιγινίου, που είναι οι ομάδες με τις λιγότερες μεταδόσεις καθώς προφανώς θεωρούνται από τους ιθύνοντες της ΕΡΤ αλλά και της ΕΣΑΠ που προφανώς έχουν λόγο, ως οι λιγότερο εμπορικές. Αυτά γοα να τα έχουμε στο μυαλό μας, ενόψει πλέι άουτ.

Αναλυτικά τα στατιστικά από τους αγώνες κάθε ομάδας του πρωταθλήματος που έχει καλύψει μέχρι σήμερα η ΕΡΤ, όπως τα μέτρησε αναγνώστης του liberovolley:

ΟΜΑΔΑ – ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ
13 μεταδόσεις:  Παναθηναϊκός
10 μεταδόσεις:  Κηφισιά
9 μεταδόσεις:  Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παμβοχαϊκός
8 μεταδόσεις:  Ηρακλής Θεσσαλονίκης
7 μεταδόσεις:  Φοίνικας Σύρου
6 μεταδόσεις:  Ηρακλής Χαλκίδας, Εθνικός Πειραιά, Παναχαϊκή
5 μεταδόσεις:  Εθνικός Αλεξανδρούπολης
4 μεταδόσεις:  Νίκη Αιγινίου