LIVE από την Δράμα για το Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων: ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Μακεδονίας 2-2 (4-2 στα πέναλτι)

 

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση από το Γήπεδο της ΕΠΣ Δράμας την νοκ άουτ προημιτελική αναμέτρηση ανάμεσα στην πρωταθλήτρια της ΑΜ-Θ Μεικτή Ομάδα Παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης και την αντίστοιχη της ΕΠΣ Μακεδονίας για την τρίτη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικής Ομάδας Νέων.

Καλημέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα πληροφορηθείτε την εξέλιξη στον αγώνα ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Μακεδονίας για την φάση των οκτώ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικής Ομάδας Παίδων.

Ώρα 11:55  Η αναμέτρηση ξεκινά σε κάτι παραπάνω από μισή ώρα, καθώς έχει προγραμματιστεί στις 12.30 και η ενωσιακή ομάδα της Ξάνθης ήδη βρίσκεται στο γήπεδο, έχοντας αναχωρήσει από τις 9.00 από το ενωσιακό γήπεδο της Ξάνθης όπου ήταν και το σημείο συγκέντρωσης.

Ωρα 11:58  Σε περίπτωση νίκης – πρόκρισης οι παίδες της ΕΠΣ Ξάνθης να προκριθούν στην επόμενη φάση, που θα διοργανωθεί σε μορφή φάιναλ φορ σε μια έδρα.

Ωρα 12:01  Το ματς είναι νοκ άουτ, δηλαδή αν χρειαστεί θα πάμε στην διαδικασία των πέναλτι για να προκύψει η ομάδα που θα προκριθεί στην επόμενη φάση.

Ώρα 12:05  Υπενθυμίζεται ότι μια εβδομάδα πριν είχαμε τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά της Μεικτής Νέων, όλοι ελπίζουν όμως ότι οι παίδες θα έχουν καλύτερη τύχη.

Ώρα 12:10 Χορηγός της μετάδοσης είναι η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 12:14  Επίσης, αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα τους στο facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 12:18  Χορηγός της μετάδοσης είναι και το Sports Cafe «La Bombonera», όπου μπορείτε να απολαύσετε τους αγώνες όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων, αλλά και της Super League. Το «La Bombonera» θα το βρείτε στην Βασιλίσσης Σοφία 8, πάνω από την παλιά Πυξίδα. Ιδανικός τόπος απόψε για να δείτε το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, αλλά και κάθε μέρα, για καφέ ή ακόμα και φαγητό. Και προσοχή, κρατήσεις δεν γίνονται γιατί όπως λέει και το μότο του μαγαζιού, χίλιοι καλοί χωράνε. Λεπτομέρειες με ένα κλικ εδώ.

Ώρα 12:22  Τέλος, χορηγός της μετάδοσης  είναι και το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World»που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 12:25  Πάμε να δούμε την ενδεκάδα που επέλεξε να ξεκινήσει τον αγώνα ο Απόστολος Κουτρουλός: Χατζης, Μαρκοσιάν Κούτρας, Τυριάκης, Χαϊτίδης, Αναστασιάδης, Μετενζίδης, Πατήρας, Ιωσηφίδης, Εμρέ, Χότσα.

Ωρα 12:28  Η ενδεκάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας: Φαιτατζογλου, Στεφανιδης, Τρεμμας, Κοτινακης, Τσουρουκης, Πορτοκαλος, Τασιουρας, Ακτσελης, Χαραλαμπογλου, Πιτιλακος και Μαρτος

Ωρα 12:31 Πάμε για την έναρξη του αγώνα, όπου τυπικά γηπεδούχος είναι η ομάδα της Ξάνθης.

1′ Εναρξη του αγώνα

2′ Γκολ για την ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας, που ξεκινά από λάθος της ομάδας της Ξάνθης και πιθανότατα να είναι και αυτογκολ. Θα έχουμε σε λίγο περισσότερες λεπτομέρειες, ότι χειρότερο πάντως ως ξεκίνημα. ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Μακεδονίας 0-1 

5′  Αξίζει να θυμήσουμε πάντως ότι σημαντική είναι η πορεία της  ΕΠΣ Ξάνθης στον θεσμό που προκρίθηκε ως 1η του Α’ Ομίλου 13 βαθμους και τερματα 14-4 έχοντας 4 νικες, 1 ισοπαλια και 1 ηττα.

7′  Στην β’ φαση κερδισε πριν περίπου τρεις εβδομάδες την ΕΠΣ Δωδεκανήσου στη Μίκρα της Θεσσαλονίκης με 2-0 και περασε στην γ’ φαση με ηθικο ακμεώτατο.

10′ Προσπαθεί η ΕΠΣ Ξάνθης να ισορροπήσει αλλά είναι εμφανές το σοκ από το γκολ από τα αποδυτήρια που δέχθηκε η ομάδα.

14′  Γκολ από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Πάλι με λάθη παικτών της Ξάνθης βρίσκεται κενός χώρος στην άμυνα και με σουτ διαμορφώνεται από νωρίς ένα δύσκολα ανατρέψιμο αποτέλεσμα για την ομάδα της Θράκης. ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Μακεδονίας 0-2 

18′ Προβάδισμα πρόκρισης πλέον από νωρίς για τους Θεσσαλονικείς που ήταν 1οι στον γ ομιλο με 16 βαθμους και τερματα 17-4 (πεντε νίκες και μια ισοπαλία, καμια ήττα).

20′  Στην β’ φαση οπου κερδισε 2-1 την Μεικτή Θεσσαλιας σε αναμέτρηση που φιλοξενήθηκε στην Κατερίνη.

25′  Ξεπεράσαμε τα μισα του ημιχρόνου αλλά για την ώρα η ΕΠΣ Ξάνθης δείχνει παγωμένη από τα δυο γρήγορα τέρματα που δέχθηκε στο πρώτο τέταρτο.

30′  Συμπληρώνεται το πρώτο ημίωρο και απόλυτα ευχαριστημένος δείχνει ο ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣ Μακεδονίας, Αθανάσιος Καναράς που ωστόσο κάνει διαρκώς παρατηρήσεις στους παίκτες του

35′ Εχει πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο η ΕΠΣ Ξάνθης, διαθέτει πρωτοβουλία κινήσεων αλλά μέχρι την περιοχή

40+1′  Με ένα λεπτό καθυστέρηση, τέλος του πρώτου μέρους στην Δράμα. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Μακεδονίας 0-2

Ώρα 13:16  Χορηγός της μετάδοσης είναι το Sports Cafe «La Bombonera», όπου μπορείτε να απολαύσετε τους αγώνες όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων, αλλά και της Super League. Το «La Bombonera» θα το βρείτε στην Βασιλίσσης Σοφία 8, πάνω από την παλιά Πυξίδα. Ιδανικός τόπος απόψε για να δείτε το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, αλλά και κάθε μέρα, για καφέ ή ακόμα και φαγητό. Και προσοχή, κρατήσεις δεν γίνονται γιατί όπως λέει και το μότο του μαγαζιού, χίλιοι καλοί χωράνε. Λεπτομέρειες με ένα κλικ εδώ.

Ώρα 13:20  Χορηγός της μετάδοσης  είναι και το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World»που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 13:24 Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα  η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 13:28  Επίσης, αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα τους στο facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

41′ Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

50′  Αρκετά δυναμικά έχει μπει η ΕΠΣ Ξάνθης στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου αλλά φτάνει μέχρι την περιοχή χωρίς να μπορεί να απειλήσει με σουτ την εστία

55′  Για την ακρίβεια η εξέδρα, όπου υπάρχουν και αρκετοί γονείς παιδιών από την Ξάνθη, διαμαρτύρεται και για κάποιες αποφάσεις του διαιτητή που κόβει από νωρίς προσπάθειες των Ξανθιωτών

63′  Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Σκορερ ο Γιαννης Ιωσηφίδης. Σε μια αναμπουμπούλα καρποφορεί η καταφανής υπεροχή της ΕΠΣ Ξάνθης στο δεύτερο ημίχρονο, βγήκε από αριστερά μόνος ο σκόρερ και πλάσαρε με τους Θρακιώτες να μειώνουν το σκορ και να τα παίζουν πλέον όλα για όλα για την ισοφάριση. ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Μακεδονίας 1-2

70′  Μένουν δέκα λεπτά για το τέλος της αναμέτρησης και όλη η Ξάνθη βγαίνει πλέον μπροστά κυνηγώντας τη μεγάλη ανατροπή.

71′  Θυμίζουμε ότι στα παιδικά πρωταθλήματα έχουμε 40λεπτα και όχι 45λεπτα, άρα λήξη έχουμε στο 80′ συν τις καθυστερήσεις

73′ Επίσης σε περίπτωση ισοφάρισης και ισόπαλου αποτελέσματος πάμε κατευθείαν στα πέναλτι, δεν έχει παράταση

78′  Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ η Ξάνθη και πάλι με τον Ιωσηφίδη. Ισοφαρίζει η ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού και φέρνει τούμπα το ματς, λίγο πριν την ολοκλήρωσή του. ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Μακεδονίας 2-2.

80′  Εχουμε μπει πλεον στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, θυμίζουμε ότι αν λήξει έτσι η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι

80+2′ Τέλος του αγώνα. Τελικό αποτέλεσμα: ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Μακεδονίας 2-2 και πάμε στα πέναλτι

Ωρα 14:14 Πάμε σε λίγο στις εκτελέσεις, ο διαιτητής περιμένει τα χαρτάκια από τους προπονητές

Ωρα 14:18 Γκολ, 1-0 η Ξάνθη. Καλό ξεκίνημα.

Ωρα 14:19  Χάνει ξανά το πέναλτι η ΕΠΣ Μακεδονίας

Ωρα 14:20  Γκολ η Ξάνθη, 2-0. Εχει χάσει δυο πέναλτι η Μακεδονία

Ωρα 14:21 Γκολ η Ξάνθη, 3-1

Ωρα 14:22 Γκολ η Μακεδονία, 3-2. Χάνει ένα πέναλτι η Ξάνθη αλλά έχουμε καβα

Ωρα 14:23  Γκοοοοοοοοολ η Ξάνθη, 4-2

Ωρα 14:26  Η Ξάνθη πέρασε στα ημιτελικά!!!!!!!!!!! Τεράστια πρόκριση.