ΕΠΣ Ξάνθης: «Χόρευε» μέσα στη… νεροποντή ο Εχίνος στο ματς με την ΑΕ Ξάνθης (+photos)

 

Παρά την σφοδρότατη βροχόπτωση, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες, η αναμέτρηση ανάμεσα σε Εχίνο Σπορ και ΑΕ Ξάνθης διεξήχθη κανονικά την Τετάρτη για την δις αναβληθείσα αγωνιστική της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης.

Αν και η αναμέτρηση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί περισσότερο ως.. λασπομαχία παρά ως ποδοσφαιρική αναμέτρηση, ο ρέφερι του αγώνα  Κωσταντινίδης πήρε την απόφαση το παιχνίδι να ξεκινήσει και να μην αναβληθεί για τρίτη συνεχόμενη φορά.

Υπήρξε πάντως κάποια στιγμή ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα, φέρνοντας σε κακή κατάσταση τον αγωνιστικό χώρο, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του Βεντάτ Γκεντσόγλου παρακάτω.

Στα της αναμέτρησης, τελικά η ομάδα του Εκρέμ Τζεμαλή Καμπούρ, έδειξε πιο αποφασισμένη για τη νίκη και πιο «σκληροτράχηλη» και εκμεταλλευόμενη την παρουσία και του κόσμου στο γήπεδο, πήρε τη νίκη και το τρίποντο, χάρη στα γκολ των Κρασίμρ Σέχοφ στο 27′ και Κιοσέ Μελίχ στο 90′

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ (Εκρέμ Τζεμαλή Καμπούρ): Ζώης, Μποασή Σ., Καδρή Α. (46′ Κιοσέ), Ιντζέ, Τζομιάδης (90′ Ντελή), Καδρή Χ., Κίσσα, Μιχαηλίδης (72′ Καμπούρ), Σέχοφ, Χατζηχασάνογλου, Μπάρε.

ΑΕ ΞΑΝΘΗΣ (Χρήστος Μαλαδένης): Μεμέτογλου, Μουμίν Ν. (66′ Μαλκότς), Μπάτζιος Γ., Χιώτης, Τοπουζίδης, Σεπετζή (60′ Καραγιάννης), Μαλαδένης Μ., Τσούλφας (82′ Κιουρτ), Χαραλαμπίδης, Ελευθεριάδης (75′ Καρυπίδης), Χατζηπατέρας.