ΕΠΣ Θράκης: Σκόραρε δις στο ντεμπούτο του η μεγάλη μεταγραφή της Δόξας Σώστη από τις ακαδημίες της… Παρί Σεν Ζερμέν

 

Εκπληκτικό ντεμπούτο πραγματοποιήσε με την φανέλα της Δόξας Σώστη η νέα μεταγραφή έκπληξη της ομάδας ο Βούλγαρος επιθετικός Μάρτιν Γκεοργκίεφ.

Ο 20χρονος φορ μεγαλωμένος στην Γαλλία, αγωνιζόταν σε συνεργαζόμενη ακαδημία της Παρί Σεν Ζερμέν (την Athletic club Βoulogne Βillancourt), κατόπιν στις Βερσαλλίες και για οικογενειακούς λόγους βρέθηκε στην Ελλάδα, ευκαιρία που εκμεταλλέυτηκε η Δόξα Σώστη μέσω των γνωριμιων του προπονητή της width= ομάδας Παναγιώτη Τσιμπουργκενη που τον έπεισε και τον έφερε στην ομάδα του.

Μάλιστα στο ντεμπούτο του που αργησε πάνω από δίμηνο για γραφεικρατικούς λόγους, σκόραρε δυο φορές στο πρώτο τεταρτο του αγώνα στο εντυπωσιακό 5-0 επί του Ορφέα Στρύμης.  Ο Γκεοργκίεφ δεν είναι άγνωστος στους ποδοσφαιρικούς κύκλους και ήδη ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής από την Βορεια Ελλάδα τον παρακολουθούν, ωστόσο λόγω της αποχής του από την αρχή της χρονιάς δεν ρίσκαραν να τον εντάξουν στις τάξεις τους.

Τώρα αν έκαναν λάθος ή όχι κερδισμένη σίγουρα είναι η ομάδα του Δόξα Σώστη που εντυπωσιάζει στο νέο πρωτάθλημα και αναμένεται να κάνει και πάλι πολλές ζημιές στους πρωτοπόρους στα πλέι οφ, έχοντας ένα “θωρηκτό” στην επίθεση όπως ο 2οχρονος Βούλγαρος.