Ανατροπή και… πρόκριση στα πέναλτι για τα πιτσιρίκια της ΕΠΣ Ξάνθης! Πέταξαν έξω την ΕΠΣ Μακεδονίας και πάνε φάιναλ φορ!!!

 

Τεράστια πρόκριση στα πέναλτι με τον Χατζή να αποδεικνύεται μετρ στις αποκρούσεις από την άσπρη βούλα  πήρε η Μεικτή Παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης επί της ΕΠΣ Μακεδονίας και μάλιστα με μεγάλη ανατροπή.

H ομάδα του “μαέστρου” των επιτυχιών Τόλη Κουτρουλού με δυο γκολ στο τελευταίο τέταρτο του Ιωσηφίδη, ισοφαρισε το 0-2 που προηγήθηκαν στο πρώτο τέταρτο οι Θεσσαλονικεις που είχαν και δοκάρι στο 26′ με τον Τασιούρα και επικρατησαν στα πέναλτι με 4-2 περνώντας στα ημιτελικά.

Η ομάδα της Μακεδονίας ήταν καλύτερη στο πρωτο μέρος με την  Ξάνθη από δυο δικά της ατομικά λάθη να βρίσκεται  πίσω στο σκορ με 2-0 από το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, και αφού ήταν τυχερή με το δοκάρι, έμελλε να κάνει την ανατροπή (παρά τον τραυματισμό του Μαρκοσιάν) στο τελευταίο τέταρτο, χάρη σε δυο τέρματα του Ιωσηφίδη όπως προαναφέρθηκε, στέλνοντας την διαδικασία στην ρώσικη ρουλέτα.

Εκεί ευστόχησαν οι Ιωσηφίδης, Μετεντζίδης, Αναστασιάδης και Πιστικός και παρά το γεγονός ότι υπήρξε και μια άστοχη εκτέλεση, η ΕΠΣ Ξάνθης προκρίθηκε με 4-2 καθώς οι Θεσσαλονικείς έχασαν τα πρώτα δύο δικά τους πέναλτι και βρέθηκαν από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο, ενώ δεν χρειάστηκε να εκτελέσουν ποτέ το τελευταίο καθώς τα πάντα είχαν πλέον κριθεί.

Η σειρά των πέναλτι: Αναστασιάδης 1-0, Πορτοκαλάς απόκρουση Χατζής, Ιωσηφίδης 2-0, Ξανθόπουλος απόκρουση Χατζής, Πατήρας απόκρουση Φαιτατζόγλου, Κοτινάκης 2-1, Μετεντζίδης 3-1, Σωτηριάδης 3-2, Πιστικός 4-2.

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ (Κουτρουλός): Χατζής, Μαρκοσιάν (24′ Τεφήκογλου), Κούτρας (62′ Τσολακίδης), Τυριακής, Χαιτίδης, Αναστασιάδης, Μετεντζίδης, Πατήρας, Ιωσηφίδης, Γιουρούκ, Χότσκα (55′ Πιστικός).

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Καναράς): Φαϊτατζόγλου, Τσουρούκης, Τρέμμας, Κοτινάκης, Κεραμίτσης, Πορτοκαλάς, Τασιούρας (80′ Στεφανίδης), Ακτσελής (80′ Μεταξάς), Χαραλαμπόγλου (68′ Σωτηριάδης), Πιτιλάκος (80′ Ξανθόπουλος), Λευτερούδης (62′ Μάρτος).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ