Μεγάλο φεστιβάλ ακαδημιών ποδοσφαίρου το Σαββατοκύριακο στον Έβρο από τον ΠΑΟΚ Ισαακίου Διδυμοτείχου

 

Μεγάλο τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών το “1ο Didymoteicho Football Festival” θα πραγματοποιηθεί τo σαββατοκύριακο 17-18 Μαρτίου στον Βόρειο Έβρο με διοργανωτή τον ΠΑΟΚ Ισαακίου και στο οποίο θα συμμετέχουν πολλές ακαδημίες από την Βόρεια Ελλάδα και ανάμεσα τους αυτες της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ.

Η ακαδημία του ΠΑΟΚ Ισαακίου όπως και πολλές ακαδημίες της περιοχής της Θράκης, απαντούν στα προσφατα φαινόμενα βίας του ελληνικού ποδοσφάιρου με το δικό τους τρόπο, συμμετέχοντας σε ένα μοναδικό φεστιβάλ ποδοσφαίρου όπου οι μικροί φίλοι του ποδοσφαίρου θα γνωρίσουν τον πραγματικό αθλητισμό και την έννοια του “ευ αγωνίζεσθαι”.

Στο τουρνοτα φεστιβαλ αυτό έχουν δηλωσει συμμετοχή  10 σύλλογοι όπως ο Πρωτέας Θεσσαλονίκης του Θέμη Μυλωνά, Νέστος Χρυσούπολης,  o Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο Ηρακλής Σαγήνης, η ακαδημία ποδοσφαίρου Mundialito, o Oλυμπιακός Αλεξανδρούπολης, ο ΑΟ Ξάνθης και ο ΠΑΟΚ.

Οι αγώνες θα γίνουν στα γήπεδα Ισαακίου, soccer park στην Ορεστιάδα, Χειμωνίου και Σοφικού στις κατηγορίες babini, προτζουνιορ, Τζουνιορ, προπαιδικο και παιδικό. width=