Ένα χρυσό και δύο χάλκινα μετάλλια για το Δημοκρίτειο Κομοτηνής στο Πανελλήνιο Εφήβων Νεανίδων

 

Με ένα χρυσό και δύο χάλκινα μετάλλια επέστρεψε η ομάδα του τμήματος πάλης του ΑΣ Δημοκρίτειο από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης Εφήβων – Νεανίδων που διεξήχθη στη Πολίχνη της Θεσσαλονίκης.

Η Αθηνά Γιαγτζόγλου κατέκτησε σχετικά εύκολα την πρώτη θέση στα 50 κιλά και πήρε το εισιτήριο για τη συμμετοχή στο Πανευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι, όμως  σύμφωνα με τον προπονητή Θεόδωρο Καρυπίδη, η υπόλοιπη αποστολή δεν τα πήγε όσο καλά θα ήθελε παρά την συγκομιδή των τριών μεταλλίων.

Ο Χρήστος Σκόνδρας στα 61 κιλά δεν κατάφερε να συνέλθει από τον τραυματισμό που είχε στον ώμο αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου ενώ και ο Γιάννης Βίνικ στα 65 κιλά δεν πάλεψε όπως μπορούσε, μιας και υπηρετεί τη θητεία του στο στρατό και δεν μπορεί να κάνει τακτικές προπονήσεις για να κρατήσει τη φόρμα του.

Ωστόσο πολύ καλή εμφάνιση, κατακτώντας την τρίτη θέση, έκανε ο Αντώνης Ντοβγκοπόλοβ στα 75 κιλά, ο οποίος παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε ξανά τις προπονήσεις πριν από μόλις ένα χρόνο μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας από την πάλη, κατάφερε να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά και να βρεθεί ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό.