Α2 Ανδρών: Τα σενάρια παραμονής των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης δυο στροφές πριν το φινάλε

 

Με τις πιθανότητες να είναι ελάχιστες όπως και πέρυσι όπου τελικά όμως τα κατάφεραν, οι Κύκλωπες Αλεξανδρουπολης θα παλέψουν για το “θαυμα” της παραμονή τους τις τελευταίες 2 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α2 Ανδρών χαντμπολ που ολοκληρώνεται στα τέλη Μαρτίου.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα υποβιβαζονται δυο ομάδες στην Β’ Εθνική ανδρών με την ομάδα της Αλεξανδρούπολης να μην έχει τις πιθανότητες υπέρ της ιδίως μετα την ήττα αν και άξιζαν κάτι καλύτερο από τον Ζαφειρακη Νάουσας. Η ομάδα του Ηλία Παπαχρήστου με 6 μόλις βαθμούς, θα παλέψει για την παραμονή της με τον αποδυναμωμένο Πρωτεα Αρτας που εχει 4 βαθμούς περισσότερους (υπερτερούν σε ισοβαθμία οι Κύκλωπες), με τον Μακεδονικό (υστερούν έχοντας 2 ήττες) που βρίσκεται στο +3 έχοντας 9 βαθμούς και με τον Αλέξανδρο Αξιουπολης (υστερούν στην ισοβαθμία επίσης) που προέρχεται από νίκη και με 8 βαθμούς ελπίζει και αυτός στην σωτηρία.

Πλέον οι Κύκλωπες μετά την διακοπή του πρωταθλήματος αυτή την εβδομάδα, για να ελπίζουν σε παραμονή τους εκτός από το να κάνουν το 2 στα 2 με Αριωνα και Αρχέλαο, πρέπει ο αγώνας στην Άρτα την επόμενη αγωνιστική ανάμεσα σε Πρωτεα και Μακεδονικό να μην λήξει ισόπαλος, όπως και η Αξιούπολη να μην κερδίσει πάνω από 2 βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια της με το γειτονικο Κιλκίς και τον Ζαφειράκη. Οι πιθανότητες είναι ελάχιστες ώστόσο στους Κύκλωπες όσο ζουν ελπίζουν…

Το πρόγραμμα των 4 μονομάχων για την παραμονή:

Πρωτεας Άρτας (10 βαθμοί): Μακεδονικός (εντός), Κέρκυρα (εκτός)
Μακεδονικός (9 βαθμοί): Πρωτέας Άρτας (εκτός), Κιλκίς (εντός)
———————————————————————–
Αλέξανδρος Αξιούπολης (8 βαθμοί): Κιλκίς (εκτός), Ζαφειράκης (εντός)
Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης (6 βαθμοί): Αρίων Πτολεμαίδας (εντός), Αρχέλαος (εκτός)