Όταν ο Λούμπος Μίχελ έναν χρόνο πριν την επίθεση στον Κομίνη έκανε ντου στον προπονητή του… ΑΟΞ Ραζβάν Λουτσέσκου

 

Κύριο θέμα συζήτησης είναι τις τελευταίες μέρες η είσοδος του Λούμπος Μίχελ στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, του άλλοτε διεθνούς φήμης Σλοβάκου ρέφερι και νυν τεχνικού διευθυντή του δικέφαλου του Βορά.

Βέβαια η είσοδός του στο γήπεδο στην επίμαχη φάση του 89′ στο ντέρμπι των δικεφάλων που ενδεχομένως σε μεγάλο βαθμό θα έκρινε και το πρωτάθλημα, δεν έιναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία. Για την ακρίβεια είναι σύνηθες φαινόμενο από την περσινή ακόμα σεζόν, οπότε και κατείχε για ένα διάστημα και τη θέση του «προέδρου» στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μια από αυτές τις φορές ήταν και με αντίπαλο την ομάδα της Ξάνθης, στον περσινό αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στην ομάδα της Θράκης και τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα και τότε είχε επιτεθεί σε αξιωματούχους της αναμέτρησης, όχι όμως στον ρέφερι.

Τότε είχε κάνει «ντου» στον τότε τιμ μάνατζερ του Γιώργου Κασναφέρη, και στον νυν προπονητή του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου, που τότε καθόταν στον πάγκο της Ξάνθης. Θυμηθείτε με ένα κλικ εδώ περισσότερα στοιχεία και φωτορεπορτάζ του ThrakiSportS από εκείνη την «επίθεση» του Λούμπος Μίχελ.