Στα χέρια ενός Θρακιώτη το «τιμόνι» της διαδικτυακής έκδοσης της πρώτης αθλητικής εφημερίδας της Ελλάδας

 

Το Φως των Σπορ αποτελεί αναμφισβήτητα την πιο ιστορική αθλητική εφημερίδα της χώρας, την αρχαιότερη από αυτές που έχουν απομείνει. Ταγμένη στον Ολυμπιακό μεν, αλλά έχοντας πάντα μια πιο διεισδυτική  και λιγότερο οπαδική ματιά στα γεγονότα.

Επί χρόνια αντιστεκόταν σε αυτό που άπαντες έχουν κάνει, το πέρασμα από το χαρτί στο ίντερνετ. Ωστόσο ήρθε και αυτή η ώρα, περίπου ένα χρόνο μετά τον θάνατο του ιστορικού του ιδρυτή και διευθυντή, του Θεόδωρου Νικολαΐδη.

Οι κόρες του Μαρία και Όλγα Νικολαΐδου πήραν την απόφαση και εδώ και λίγες ώρες, Τρίτη και… 13, η ηλεκτρονική έκδοση του Φωτός βρίσκεται στον αέρα. Και αποτελεί πλούτο για το ελληνικό αθλητικό διαδίκτυο η παρουσία του στον αέρα.

 width=

Για τους Θρακιώτες ωστόσο, είτε είναι φίλοι του Ολυμπιακού είτε όχι, υπάρχει ένας ακόμα λόγος να χαίρονται για αυτήν την προσπάθεια.

Στο τιμόνι της βρίσκεται ένας Θρακιώτης, ο Στέφανος Λεμονίδης (φωτο δεξιά από παλιότερη παρουσία του στο στάδιο της Μπεσίκτας), αδερφός του παλιού παίκτη και νυν προπονητή του ΓΑΣ Κομοτηνή και πρώην του ΑΣ Ξάνθη Νεοκλή.

Από τους παλιούς πλέον δημοσιογράφους του Φωτός με πέρασμα από πολλά αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης ο Στέφανος, έχει μεγάλη συμβολή και στην προσπάθεια του ThrakiSportS, ειδικά στο ξεκίνημα της λειτουργίας του. Καλοτάξιδη η νέα προσπάθεια…