Γ΄ Εθνική: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Βασίλη Στοάκη μετά από μια πενταετία στον πάγκο της ΑΕ Κομοτηνής

 

Ο Βασίλης Στοάκης με λίγα λόγια θέλησε να αναφερθεί στο τέλος του από την τεχνική ηγεσία της ΑΕ Κομοτηνής.

Ο ίδιος και ο συνεργάτης του φαίνεται ότι δεν άντεξαν άλλο, άδειασαν κυριολεκτικά από όσα έχουν συμβεί, προσπάθησαν να προσφέρουν και τώρα που έκριναν ότι δεν μπορούν άλλο να βοηθήσουν, ανακοίνωσαν οι ίδιοι την αποχώρησή τους.

Ο Στοάκης είναι αλήθεια ότι κατάφερε με τις ιδέες και τις γνωριμίες του να φτάσει σε υψηλό επίπεδο την ΑΕ Κομοτηνής. Ήταν αυτός που την οδήγησε στη Γ’ Εθνική αλλά και εκείνος που έτρεξε το επικοινωνιακό κομμάτι και βοήθησε τα μέγιστα σε αυτό του μάρκετινγκ, τομείς στους οποίους η ΑΕΚ δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από μεγάλους συλλόγους.

H αναρτηση του Εβρίτη προπονητη της ΑΕ Κομοτηνής έχει ως εξής:

Κάποιες φορές οφείλεις να γίνεις η αλλαγή που θες να έρθει.. όλα τα καλά έχουν και ένα τέλος. Σήμερα ολοκληρώθηκε η παρουσία μου στους πάγκους του ανδρικού τμήματος της ΑΕ Κομοτηνής από το 2013, καθώς θεωρήσαμε μαζί με τον Μουράτ ότι δεν έχουμε να προσφέρουμε κάτι παραπάνω αγωνιστικά.

Δυστυχώς όλα αυτά που αντιμετωπίσαμε φέτος δεν είχαν προηγούμενο , ωστόσο βάλαμε μαζί με τον Μουράτ τους εαυτούς μας σε μια επίπονη διαδικασία για να μην διαλυθεί το ανδρικό τμήμα, όταν είχε φτάσει στο χείλος του γκρεμού.

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και η ομάδα θα βγει υγιής και όλα θα στρώσουν. Η ιστοσελίδα και τα social media θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο και ο τομέας της προβολής και του marketing θα συνεχίσει να παίρνει άριστα, κατά γενική ομολογία από όλους.

Είμαι βέβαιος πως η φετινή μας θυσία να αποφέρει καρπούς τα επόμενα χρόνια και εύχομαι όλη η οικογένεια της ΑΕ Κομοτηνής να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α1 βόλεϊ ανδρών φέτος.