Football League: “Έδωσα άφεση αμαρτιών 3-4 φορές στον Μπαργκάν που αδικεί τον εαυτό του”!

 

Απόλυτα ικανοποιημένος, ο Δημήτρης Σπανός, από την εμφάνιση της ομάδας του και τη νίκη επί του Εργοτέλη με 3-0 για την 21η αγωνιστική της Football League, με τον Αιγιώτη κόουτς, να μιλά και για άλλα θέματα όπως αυτό της τιμωρίας του Μουμίν και του παραγκωνισμού του Κενάν Μπαργκάν.   

Αναλυτικά όσα είπε ο 48χρονος κόουτς για το ματς και όχι μόνο:

«Από τον πρώτο γύρο ξέραμε, πόσο επικίνδυνο θα ήταν το ματς με τον Εργοτέλη. Ήμασταν πιστοί σε ένα πλάνο,που αποδείχθηκε σωστό. Παίξαμε με μία ομάδα που μας έκανε μία τελική. Όταν κάνει πάνω από  6-7. Η μόνη ομάδα που μας έβαλε δύο γκολ. Γενικά είμαι ευχαριστημένος, όχι τόσο για τη νίκη που είναι δεδομένο, αλλά για την προσήλωση στο πλάνο. Αυτό μας έδωσε τη νίκη. Συνεχίζουμε και ξεκινάμε από μεθαύριο, τον αγώνα μας για την Πάτρα. Είναι όπως όλα τα άλλα. Ταπεινά, κάτω το κεφάλι και πάμε για το επόμενο. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξη. Από εδώ και στο εξής θα είναι περισσότερος ο κόσμος, είμαι βέβαιος».

Για τις κάρτες και την απουσία Μουμίν: «Νομίζω ότι η κάρτα του Μουμίν, ίσως και να μην είναι επιπόλαια. Μέσα εκεί στη στιγμή, δεν μπορείς να του πεις να μην πάρει. Ο Μουμίν συμπλήρωσε και είναι ένα πρόβλημα μεγάλο. Αλλά πρέπει να είσαι στο μυαλό του ποδοσφαιριστή, δεν είναι εύκολο».

Για το αν υπήρχε θέμα αποχώρησής του: «Γράφτηκε κάτι που δεν ήταν αληθινό. Εγώ στο ματς με την Καλλιθέα, μπήκα στα αποδυτήρια και είπα το εξής. Αν είναι σε μία άσχημη να σκοτωθούμε μεταξύ μας, να χάσουμε αυτό που έχουμε, προτιμότερο είναι να πάω στο σπίτι μου. Αν αυτό είναι παραίτηση, τότε παραιτήθηκα. Από αυτή την ομάδα θα φύγω όταν μου το πούνε, πρόεδρος και τεχνικός διευθυντής. Είμαι σκληρός άνθρωπος και θα παραμείνω ήρεμος».

Για τον Μπαργκάν: «Εγώ, έκανα πίσω, έδωσα άφεση αμαρτιών 3-4 φορές, σε ένα παιδί που νομίζω ότι αδικεί τον εαυτό του. Αν στο μυαλό του πει, ότι αφήνω τα πάντα πίσω και προσπαθώ για το καλό μου, θα βοηθήσει πρώτα τη ζωή του και μετά την ομάδα. Εγώ πήρα μία απόφαση. Αν η διοίκηση την γυρίσει πίσω, δεν είναι θέμα δικού μου εγωισμού, αλλά πειθαρχίας και ιεραρχίας».