Super League: Κύριοι, υπάρχει και αυτό το ποδόσφαιρο που ζούμε κάθε δεύτερη Κυριακή στα Πηγάδια!!!

 

Μπορεί τις τελευταίες ώρες όλοι να ασχολούνται με το «ντέρμπι» της Super League και τα όσα έγιναν σε αυτό που οδήγησαν στην επ’αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος, όμως, κύριοι υπάρχει κι ένα άλλο, ένα διαφορετικό και συνάμα όμορφο ποδόσφαιρο. Αυτό που βλέπουμε κάθε δεύτερη Κυριακή στο Πηγάδια!

Το απόγευμα της Κυριακής η Ξάνθη υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό, και πανηγύρισε τη πολύτιμη νίκη που ήθελε για τη μάχη που δίνει για την κατωχύρωση μιας θέσης στην πεντάδα. Κι όμως παρά την ήττα, για άλλη μια εβδομάδα στα Πηγάδια είδαμε και μερικές πολύ όμορφες στιγμές μετά το ματς, ανάμεσα σε παίκτες, αλλά και μικρά παιδάκια που έτρεχαν να βγουν μια αναμνηστική φωτογραφία με τα ινδάλματά τους.

Μια από αυτές είναι και αυτή της κεντρικής φωτογραφίας του άρθρου, με τον Κυριακίδη έχοντας φορέσει για σχεδόν δυόμιση χρόνια τη φανέλα της Ξάνθης να μην έχει ξεχάσει τους φίλους που άφησε στη Θράκη, και μετά το ματς να τα λέει σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα με τον «κάπτεν» του ΑΟΞ, Κώστα Φλίσκα, και πιθανότατα την σύζυγό του που ήταν στην κερκίδα.

Αυτές τις στιγμές θέλουμε να βλέπουμε στα Ελληνικά γήπεδα κύριοι και όχι τα έκτροπα των ντέρμπι της Τούμπας, άλλωστε οι παίκτες είναι αντίπαλοι μονάχα για 90 λεπτά και μέσα στο γήπεδο, έξω από αυτό όχι!