Γ’ Εθνική: Παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕ Κομοτηνής Στοάκης και Μουράτ, νέος προπονητής ο Παπαδόπουλος

 

Eξελίξεις είχαμε το βράδυ της Δευτέρας στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Κομοτηνής αφού την θέση των Βασίλη Στοάκη και Μουρατ Τσαούς θα πάρει ο παλαίμαχος αθλητής του ΓΑΣ και της ΑΕ Κομοτηνής και προπονητής των ακαδημιών της ομάδας Νίκος Παπαδόπουλος.

Οι Στοάκης και Τσαούς προφανώς δεν άντεξαν άλλο, όντας μόνοι τους εδώ και μεγάλο διάστημα και υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους, αναγνωρίζοντας ότι δεν μπορούν να προσφέρουν κάτι καλύτερο στην παρούσα φάση στην ομάδα. Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕ Κομοτηνής.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Βασίλη & Μουράτ σας ευχαριστούμε για όλα…

Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Βασίλη Στοακη και τον Μουράτ Μεχμέτ Τσαούς για την προσφορά τους στο ανδρικό τμήμα και για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν την φετινή σεζόν. Νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας της ΑΕ Κομοτηνής είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος, άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομα του με την ΑΕ Κομοτηνής και αποτελεί πιστό στρατιώτη της ομάδας μας.

Βασίλης και Μουράτ παραμένουν στην οικογένεια της ΑΕ Κομοτηνής, συνεχίζοντας την προσφορά τους στην ομάδα από άλλα ποστα με γνώμονα την πρόοδο της ομάδας μας.