ΕΠΣ Έβρου: Από την κοινή παρουσία στην πορεία στο γήπεδο Ορέστης και Καστανιές με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 4-0

 

Μετά την κοινή τους παρουσία στο συλλαλητήριο της Ορστιάδας για τους δύο άτυχους στρατιωτικούς που κρατούνται στη Τουρκία, ο Ορέστης αλλά και ο Άρδας Καστανέων ήρθαν αντιμέτωποι αυτή τη φορά στο γήπεδο, με την ομάδα της Ορεστιάδας να είναι η νικήτρια της αναμέτρησης.

Μετά την κοινή τους παρουσία στο συλλαλητήριο για τους δύο άτυχους στρατιωτικούς, οι δύο ομάδες πριν ξεκινήσει το παιχνίδι φορούσαν μπλούζες οι οποίες επάνω τους έγραφαν «Δημήτρη – Άγγελε η σκέψη μας μαζί σας». Στα του αγώνα ο γηπεδούχος Ορέστης ήταν αυτός που πήρε στο τέλος τη νίκη επικρατώντας του Άρδα με 4-0.

Στην πρώτη ουσιαστική φάση της αναμέτρησης ήρθε και το πρώτο γκολ της αναμέτρησης, όταν στο 26′ ο Δαρβούδης τροφοδότησε με μια σέντρα τον Κώστογλου ο οποίος νίκησε τον Ντινούδη για να κάνει το 1-0 υπέρ του Ορέστη, που ήταν και το σκορ της ανάπαυλας. Στο 35′ οι γηπεδούχοι, σύμφωνα με το radio-evros.gr, είχαν τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους όταν ο Δαρβούδης έκανε ένα ωραίο σουτ, αλλά είδε τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Άρδα.

Στην επανάληψη η ομάδα του Ορέστη συνέχισε με το πόδι πατημένο στο γκάζι και στο 58′ έγινε το 2-0, όταν ο Οτέμπερης βρήκε ωραία τον Θανάση Ρουσσίδη στην περιοχή του Άρδα, ο οποίος με ένα πολύ όμορφο βολέ νίκησε εντυπωσιακά τον Ντινούδη. Δεν άργησε να έρθει και το 3-0 για την ομάδα του Χρήστου Χρηστούδη, όταν στο 63′  ο Ρουσσίδης με προβολή αυτή τη φορά νίκη για δεύτερη φορά τον αντίπαλο κίπερ στο παιχνίδι.

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε για τον Ορέστη στο 77′ με τον Οτέμπερη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και να βγαίνει σε τετ α τετ με τον Ντινούδη, να τον περνάει και να στέλνει εύκολα τη μπάλα στα δίχτυα της κενής ουσιαστικά εστίας του Άρδα.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Χρήστος Χρηστούδης): Γαλλής, Κοτζά, Ντινούδης, Οικονόμου, Κόκκινος, Ρουσσίδης, Δαρβούδης (88′ Ντουμανάκης), Παρασκευάς, Κώστογλου (61′ Τσιτσκάρης), Οτέμπερης (80′ Πετρόπουλος), Ρουσσίδης Αθ. (64΄Ναλμπάντης)

ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ (Παναγιώτης Μυλωνάς): Ντινούδης, Μπαχτσεβανίδης Γ. ( 35′ Παγωνίδης), Καλογερόπουλος, Χαρισιάδης (46′ Τσόντζορας), Μάτσιος, Πετράς, Αλμπανίδης, Νάκου (71′ Τζιαφερίδης), Μπακιρτζής, Τσιρούδης (78΄Μπαχτσεβανίδης Σ.), Καστρινός