Ξανά στην ατζέντα του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας το θέμα του Κολυμβητηρίου

 

Το θέμα του Κολυμβητηρίου της Ορεστιάδας που συμπληρώνει σχεδόν μήνα από τότε που έκλεισε επανέρχεται στα θέματα της ημερήσιας διάταξης του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης του Β. Έβρου που θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη.

Έκτο θέμα ημερήσιας διάταξης είναι το εξής: «Έγκριση του 3ου πρακτικού – κατακύρωσης – μετά από πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στη διαδικασία ηλεκτρονικής διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση μετά από άγονο ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό, για την ανάθεση της προμήθειας με τίτλο: «Ενεργειακή αναβάθμιση κολυμβητηρίου Δήμου Ορεστιάδας Ν. Έβρου» (Αριθμ. Πρωτ. Πρόσκλησης 27187/12-10-2017)».

Εισηγητής για το θέμα είναι ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Ιωάννης Περιστεράκης. Βέβαια είναι η πολλοστή φορά που έρχεται το συγκεκριμένο θέμα προς ψήφιση αφού μετά την έγκριση του σχετικού ποσού από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, ο πρώτος διαγωνισμός κηρύχθηκε άγονος και πλέον είναι προφανές ότι οδηγούμαστε σε μια άτυπη απευθείας ανάθεση ή για την ακρίβεια σε κατακύρωση μετά από ηλεκτρονική διαπραγμάτευση χωρίς προηγηθείσα δημοσίευση.

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά τα περί ενεργειακής αναβάθμισης φαντάζουν ωραία αλλά και εξιδανικευμένα, με δεδομένο ότι το κολυμβητήριο παραμένει κλειστό. Η ουσία είναι αυτή. Και όπως γίνεται αντιληπτό, ένα μήνα μετά το λουκέτο και με το κολυμβητήριο να παραμένει εκτός λειτουργίας, το θέμα αναμένεται να τεθεί με έντονο τρόπο ξανά από την αντιπολίτευση.