LIVE η Γ’ Εθνική: ΓΑΣ Κομοτηνή – Μακεδονικός και Αστέρας Σίνδου – ΑΕ Κομοτηνής

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στα παιχνίδια ΓΑΣ Κομοτηνή – Μακεδονικός και Αστέρας Σινδου – ΑΕ Κομοτηνής για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη στους αγώνες μπάσκετ που έχουμε απόψε για τα εθνικά πρωταθλήματα.

Ωρα 16:07  Ξεκινώντας από την μεγαλύτερη κατηγορία, την Α2 Γυναικών, η Ασπίδα Ξάνθης πριν λίγο δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε για την 19η αγωνιστική το Ναυαρχο Βότση στην Μίκρα και υποβιβάστηκε και μαθηματικά.

Ωρα 16:09  Λεπτομέρειες για αυτό το παιχνίδι μπορείτε να διαβάσετε με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 16:15  Για την Β’ Εθνική Ανδρών η Ασπίδα έχει ρεπό για την 21η αγωνιστική στον Βόρειο Όμιλο που ξεκίνησε το Σαββατο με την νίκη του Στρατωνίου επί των Μαχητων Πεύκων.

Ωρα 16:20  Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής Ανδρών στον Βορρά: Στρατωνι-Μαχητές Δόξας Πεύκων 77-74, Χαρίλαος Τρικούπης-ΑΟ Αγρινίου, ΓΑΣ Χαλκηδόνας-ΣΑΑΚ Ανατόλια, ΓΣ Φαρσάλων-ΜΑΣ Ερμής Λαγκαδά, ΚΣ Γέφυρας-Ίκαροι Σερρών, Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου -ΕΚ Καβάλας, ΓΣ Ελίμειας-Τιτάνες Παλαμά.

Ωρα 16:30  Τέλος, για την Γ’ Εθνική Ανδρών στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής οι δυο ομάδες της Κομοτηνής έχουν δύσκολες αποστολές.

Ωρα 16:33  Σε αυτές τις αποστολές μοιραία θα εστιάσουμε σήμερα μέσα από αυτό το live.

Ωρα 16:37  Η ΑΕ Κομοτηνής που καιγεται για νίκες φιλοξενείται στην Σίνδο από τον Αστερα που και αυτός βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ωρα 16:41  Ο ΓΑΣ φιλοξενεί τον δυνατό Μακεδονικό που θελει ρεβανς για την ήττα του πρώτου γύρου, με τους γηπεδούχους ωστόσο να θέλουν νίκη ώστε να παραμέινουν κοντά στην πρωτη τετράδα.

Ωρα 16:48  Συνοπτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής στον Β’ Όμιλο Βορρά: ΠΣ Ευκαρπίας-Ορφέας Ν. Σκοπού, ΜΕΝΤ-Απόλλων Καλαμαριάς, Κένταυρος Καλλ.-ΜΑΣ Μαντουλίδης, Αστέρας Σίνδου-ΑΕ Κομοτηνής, ΑΟ Πολύγυρου-ΓΣ Ελευθερούπολης, ΓΑΣ Κομοτηνή-Μακεδονικός, ΧΑΝΘ-Αίας Ευόσμου.

Ωρα 16:55  Αλλα ματς ξεκινούν σε πέντε λεπτά, άλλα σε μία ώρα και πέντε λεπτά και άλλα σε δυο ώρες και πέντε λεπτά, αλλά τα παιχνίδια των ομάδων της Κομοτηνής αμφότερα ξεκινούν στις έξι.

Ωρα 17:00  Μια ώρα απομένει λοιπόν και μπαίνουμε στην αντίστροφη μέτρηση. Μέχρι τότε πάμε να δούμε τους χορηγούς μας.

Ωρα 17:07 Θυμίζουμε ότι χορηγός της σημερινής μετάδοσης και ας μην αγωνίζεται η ανδρική ομάδα της Ασπίδας είναι η Σχολή Οδηγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ Α1 Α2 Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 17:14  Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 17:21  Συνεχίζουμε τους χορηγούς μας με το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 17:29 Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 17:37  Από την πόλη της Κομοτηνής χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι ακόμα οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 17:43  Χορηγός της μετάδοσης είναι το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 17:52  Για να ολοκληρώσουμε με τους χορηγούς, χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 17:58  Δύο λεπτά για το τζάμπολ σε Κομοτηνή και Σίνδο και συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξη στα δυο παιχνίδια των ομάδων της Κομοτηνής.

Ωρα 18:03  Θυμίζουμε ότι ειδικά για την ΑΕ Κομοτηνής ενδεχόμενη ήττα θα ελαχιστοποιήσει τις όποιες λίγες ελπίδες παραμονής

Ωρα 18:10  Στην Κομοτηνή το ματς πάει πόντο πόντο μέχρι στιγμής

Ωρα 18:17  Στην Κομοτηνή ολοκληρώθηκε το δεκάλεπτο. Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: ΓΑΣ Κομοτηνή – Μακεδονικός 18-19

Ωρα 18: 21  Εχουμε δεκάλεπτο και στην Σίνδο με την ΑΕΚ να είναι πίσω στο σκορ. Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: Αστέρας Σίνδου – ΑΕ Κομοτηνής 19-14

Ωρα 18:28  Θυμίζουμε ότι σήμερα δεν έχει ματς η Ασπίδα Ξάνθης για την Β’ Εθνική καθώς έχει το προγραμματισμένο της ρεπό

Ωρα 18:32 Θυμίζουμε ακόμα ότι το γυναικείο τμήμα της Ασπίδας υποβιβάστηκε και μαθηματικά νωρίτερα καθώς ηττήθηκε από τον Ναύαρχο Βότση

Ωρα 18:41  Στην Σίνδο η ΑΕ Κομοτηνής έχει βάλει τις βάσεις για μια σπουδαία νίκη. Αποτέλεσμα ημιχρόνου Αστέρας Σίνδου – ΑΕ Κομοτηνής 25-37

Ωρα 18:43  Στην Κομοτηνή ο ΓΑΣ Κομοτηνή είναι πέντε πόντους πίσω με το τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου, Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΓΑΣ Κομοτηνή – Μακεδονικός 28-33

Ωρα 18:50  Θυμίζουμε ότι χορηγός της σημερινής μετάδοσης και ας μην αγωνίζεται η ανδρική ομάδα της Ασπίδας είναι η Σχολή Οδηγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ Α1 Α2 Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 18:56  Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 19:01  Συνεχίζουμε τους χορηγούς μας με το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 19:07 Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 19:11  Από την πόλη της Κομοτηνής χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι ακόμα οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 19:13  Κακά μαντάτα πάντως έχουμε από το κλειστό της Κομοτηνής. Αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου: ΓΑΣ Κομοτηνή – Μακεδονικός 38-49

Ωρα 19:17  Δεν είναι καλά τα νέα και από την Σίνδο, εξανεμίστηκε η διαφορά. Παραμένει η ΑΕΚ μπροστά αλλά με ένα καλάθι μόνο. Αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου: Αστέρας Σίνδρου – ΑΕ Κομοτηνής 45-47.

Ωρα 19:22  Χορηγός της μετάδοσης είναι το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 19:29  Για να ολοκληρώσουμε με τους χορηγούς και να περιμένουμε τα τελικά αποτέλέσματα, χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 19:38  Τέλος του αγώνα στην Κομοτηνή με αρνητικό αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους. Τελικό αποτέλεσμα: ΓΑΣ Κομοτηνή – Μακεδονικός 56-65

Ωρα 19:42  Ασχημα μαντάτα και για την ΑΕ Κομοτηνής που λύγισε στο τέλος και είναι πλέον απίθανη οποιαδήποτε πιθανότητα παραμονής. Τελικό αποτέλεσμα: Αστερας Σινδου – ΑΕ Κομοτηνής 67-63