Γ’ Εθνική: Ήττα στη Κομοτηνή για την αδιάφορη Δόξα Προσκυνητών από τον Αετό Ορφανού

 

Μια ακόμα ήττα γνώρισε το μεσημέρι της Κυριακής η Δόξα Προσκυνητών στο γήπεδο του Ραδιοφωνικού Σταθμού της ΕΠΣ Θράκης, από τον εμφανώς δυνατότερο Αετό Ορφανού, που προειδοποιεί την ΑΕΔ πως δε θα παραδώσει εύκολα τα όπλα την ερχόμενη εβδομάδα.

Αδιάφορες βαθμολογικά ήταν και οι δύο ομάδες, με τη Δόξα Προσκυνητών να είναι ήδη και μαθηματικά υποβιβασμένη, και το Αετό να έχει σωθεί εδώ και καιρό, αλλά να μη μπορεί να κυνηγήσει και κάτι περισσότερο, αφού είχε μείνει αρκετά πίσω από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Πρώτη φάση της αναμέτρησης στο 10′ με ένα σουτ του Ευκαρπίδη λίγο έξω από την περιοχή το οποίο όμως απέκρουσε ο Νικολίτσας, κάτι που έκανε αντίστοιχα και στο 20′ όταν και νίκησε τον Δούμπλατζη στο τετ α τετ που βγήκε μετά από μπαλιά του Ελέζι.

Ο Ελέζι, πρώτου σκοράρει στη συνέχεια, στο 28′ είχε μια τεράστια ευκαιρία, αφού το σουτ του εντός της περιοχής τράνταξε τα δοκάρια του Νικολίτσα, για να έρθει το 32ο λεπτό όπου με ωραία ατομική ενέργεια έκανε το 0-1. Στο 37′ ήρθε και η μοναδική ουσιαστική τελική της Δόξας Προσκυνητών στο πρώτο μέρος, με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βελή Χακάν που μπλόκαρε τελικά ο Τοπαλίδης.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν και πάλι τη πρώτη ουσιαστική φάση, όταν στο 65′ ο Ευκαρπίδης με ωραία λόμπα νίκησε τον Νικολίτσα για να γράψει στο κοντέρ το 0-2.

Βέβαια η Δόξα δεν παράτησε το παιχνίδι και μείωσε στο 80ο λεπτό, όταν ο Πότσης έβγαλε με πολύ καλή μπαλιά τον Σιχλιμοίρη απέναντι από τον Τοπαλίδη, τον οποίο και ο παίκτης των Προσκυνητών νίκησε για να κάνει το 1-2. Ο Αετός, όμως απάντησε και σε αυτό το γκολ και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Σαββατιανός που νωρίτερα είχε μπει ως αλλαγή διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Νίκος Μπαχαρίδης): Νικολίτσας, Πότσης, Μόσχος, Καραγιαννίδης, Γιολδάσης, Τρίχας, Βελή Μ., Πατούλιας, Σιχλιμοίρης, Δημητριάδης, Παγώνης.

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ (Δημήτρης Σίτσας): Τοπαλίδης, Ζαρωτιάδης, Ευκαρπίδης, Κωνσταντινίδης, Μαυρομάτης, Καραγιαννίδης, Ελέζι, Γκουντούνας, Δουμάνης, Παυλίδης, Δούμπλατζης.