Πρεμιέρα με το “δεξί” στην Πολίχνη για τους έφηβους του Έβρου Σουφλίου απέναντι στον ΣΠΑ Καρδίτσας

 

Με το δεξί μπήκε ο Έβρος Σουφλίου στην πρεμιέρα του για την β΄ φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Εφήβων που γίνεται στην Θεσσαλονίκη νικώντας με 3-0 τον ΣΠΑ Καρδίτσας.

Η ομάδα του Νίκου Μούχλια βρισκόταν μπροστά σε όλη τη διάρκεια του πρώτου σετ και ήταν αυτή που έφθασε στο 25-17 και έκανε το 1-0 σετ. Oι Σουφλιώτες έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και στο 2ο σετ δίχως να πιεστούν από τους αντιπάλους τους και επικράτησαν και σ’ αυτό με το ίδιο σκορ 25-17 κάνοντας το 2-0 σετ. Με την ψυχολογία υπέρ τους και την ικανότητα τόσο στο σερβίς όσο και στις επιθέσεις τους οι τυπικά γηπεδούχος ομάδα του Έβρου Σουφλίου κατάφερε να επικρατήσει με 25-15 και έκανε το 3-0.

Τα σετ: 25-17, 25-17, 25-15

Διαιτητές: Σταυριανίδης, Δημητρίου

Α.Σ.Α. ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Μούχλιας Νίκος): Αλατζιάς, Αλεξούδης Αθ., Αλεξούδης Κων., Κάβουρας, Καζαριάν, Κάλφας (λ), Κεσούδης, Μιλκίδης, Μούχλιας (c), Μουχταρίδης (λ), Ντούμας, Πανταζής, Παπαδημητρίου, Παπάζογλου.

ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Παπαγεωργίου Τάσος): Αντωνίου (c), Γαλάνης, Γεωργίου, Κωτούλας, Μπούσδας, Ντόμπρας, Ρουμελιώτης, Σφακιανάκης, Τσιανάβας (λ), Φατόλας (λ), Χαρχαλιώτης, Χατζατζόγλου.