Football League: Τέλος η “καραντίνα” για τον Κώστα Τσαμούρη που επιστρέφει μετά από 1,5 μήνα στα γήπεδα

 

Στις προπονήσεις του Πανσερραϊκού μετά την χωρίς λόγο “καραντίνα” που του επιβλήθηκε στις 22 Γενάρη από την διοίκηση επιστρέφει ο Ξανθιώτης αμυντικός Κώστας Τσαμούρης.

Συμφωνα με την ΕΡΤ Σερρών ο προπονητής της ομάδας Απόστολος Χαραλαμπίδης μετά τα συνεχή ανεπιτυχη αποτελέσματα ζήτησε την επιστροφή του 23χρονου αμυντικού που προπονιόταν μόνος, στις υποχρεώσεις της ομάδας εκτιμώντας ότι μπορεί να βοηθήσει τον Πανσερραϊκό στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αφού μεχρι τοτε ο Τσαμούρης δεν είχε απουσιασει σε κανενα παιχνιδι (11 γεμέτα 90λεπτα).

Ο 23χρονος Τσαμούρης απουσιασε σε  παιχνίδια και η ομαδα του το διαστημα αυτό είχε 1 νικη, 1 ισοπαλία και 6 ήττες με αποτελεσμα να υποχωρήσει αρκετά κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και έτσι ο Καστοριανός τεχνικός εκτιμά τις ικανότητες του Τσαμούρη και πίεσε για την επιστροφή του. Άλλωστε, ο ίδιος δεν ήταν προπονητής στη Σερραϊκή ομάδα όταν η διοίκηση πήρε απόφαση να θέσει εκτός πλάνων τον πρωην αμυντικο της Καιζερσλάουτεν.

Έπειτα, λοιπόν, από την εξέλιξη αυτή, οδηγείται σε «ναυάγιο» η μεταγραφή του Χαράλαμπου Δαμιανάκη από τη Βέροια, με τον Τσαμούρη να ετοιμαζεται για να ξαναφορεσει την φορμα των “λιονταριών” την επόμενη αγωνιστική στον “τελικο” με τον Απόλλωνα Λάρισας.