LIVE από την Βάρη Αττικής για το Πρωτάθλημα Μεικτών Ομάδων Νέων: ΕΠΣ Κυκλάδων – ΕΠΣ Ξάνθης 3-0 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση (και σε live streaming) από το Γήπεδο της Βάρης στα Νότια Προάστια της Αθήνας την νοκ άουτ προημιτελική αναμέτρηση ανάμεσα στην πρωταθλήτρια της ΑΜ-Θ Μεικτή Ομάδα Νέων της ΕΠΣ Ξάνθης και την αντίστοιχη της ΕΠΣ Κυκλάδων για την τρίτη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικής Ομάδας Νέων.

Καλημέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα πληροφορηθείτε την εξέλιξη στον αγώνα ΕΠΣ Κυκλάδων – ΕΠΣ Ξάνθης για την φάση των οκτώ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικής Ομάδας Νέων.

Ώρα 09:35  Η αναμέτρηση ξεκινά σε περίπου μιάμισι ώρα, καθώς έχει προγραμματιστεί στις 11.00 στην Βάρη και η ενωσιακή ομάδα της Ξάνθης είναι τυπικά φιλοξενούμενη αλλά όπως γίνεται αντιληπτό το γήπεδο είναι ουδέτερο.

Ώρα 09:38  Αυτό βέβαια μπορεί να είναι και καλό, αφού τυπικά φιλοξενούμενη ήταν η ΕΠΣ Ξάνθης και στο προηγούμενο νοκ άουτ ματς με τα Τρίκαλα στο γήπεδο της Μίκρας της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ωρα 09:41  Το ματς είναι νοκ άουτ, δηλαδή αν χρειαστεί θα πάμε στην διαδικασία των πέναλτι για να προκύψει η ομάδα που θα προκριθεί στην επόμενη φάση, όπως είχε συμβεί και πριν τρεις εβδομάδες.

Ώρα 09:45  Η ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού ταξίδεψε χθες όλη μέρα  από την Ξάνθη σε αντίθεση με τις Κυκλάδες που είναι εδώ από το μεσημέρι της Δευτέρας και έχουν κάνει και δυο προπονήσεις στο γήπεδο.

Ωρα 09:49  Πάντως αυτό είναι ένα γήπεδο που ξυπνά αναμνήσεις στους Ξανθιώτες αφού εδώ εν έτει 2009 η Μεικτή Νέων της ΕΠΣ Ξάνθης με αρχηγό τον Πέτρο Μάνταλο είχε κατακτήσει τότε τον τίτλο της επονομαζόμενης τότε Future League.

Ώρα 09:55 Χορηγός της μετάδοσης είναι η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 10:01  Επίσης, αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα τους στο facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 10:07  Χορηγός της μετάδοσης είναι και το Sports Cafe «La Bombonera», όπου μπορείτε να απολαύσετε τους αγώνες όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων, αλλά και της Super League. Το «La Bombonera» θα το βρείτε στην Βασιλίσσης Σοφία 8, πάνω από την παλιά Πυξίδα. Ιδανικός τόπος απόψε για να δείτε το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, αλλά και κάθε μέρα, για καφέ ή ακόμα και φαγητό. Και προσοχή, κρατήσεις δεν γίνονται γιατί όπως λέει και το μότο του μαγαζιού, χίλιοι καλοί χωράνε. Λεπτομέρειες με ένα κλικ εδώ.

Ώρα 10:13  Τέλος, χορηγός της μετάδοσης  είναι και το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World»που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 10:20  Ο Απόστολος Κουτρουλός μόλις πριν λίγο ανακοίνωσε την ενδεκάδα στους παίκτες του, οι οποίοι ήδη εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο για την καθιερωμένη προθέρμανση.

Ωρα 10:24 Η ΕΠΣ Ξάνθης ξεκινά λοιπόν τερματοφύλακα τον Ομέρογλου και από εκεί και πέρα τους Μπαργκάν, Γκασπαριάν, Πετρίδη, Γκριγκοριάν, Ευθυμιάδη, Μπαζοΐδη, Αραμπατζή, Περτσανίδη, Μαρκοσιάν και Ρουστέμ

Ωρα 10:26  Κουτσόγλου, Μουστάκης, Καρατζάς, Αμετ Σενέρ, Τανουζη Χασάν, Αμανατίδηες, Τοπούζογλου αυτοί π[ου θα έχει ο Κουτρουλός στον πάγκο.

Ωρα 10:31  Η ΕΠΣ Κυκλάδων ξεκινά με την εξής ενδεκάδα: Ψύλλιας, Δάρας, Χατζηλαζαρίδης, Ντανι Κλεντιαν, Μαργαρίτης, Ξαγοράρης, Γρυλάκης, Σαρρής, Λιεας, Λέκας, Παντελαίος

Ωρα 10:34  Οι διαιτητές είναι οι Ζαχαρόπουλος, Γουρνιάς, Βιτζιτζάτος από την ΕΠΣ Ανατολικής Ατικής, εδώ δηλαδή που έχει έδρα το γηπεδο της Βάρης.

Ωρα 10:40 Θυμίζουμε ότι όπως ανέφερε στο χθεσινό εκτενές ρεπορτάζ ο Δημήτρης Μπακιρτζής στο ThrakiSportS, σε αυτό το γήπεδο πριν εννιά χρόνια η τότε Μεικτή Νέων της Ξάνθης είχε στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδος νικώντας στον τελικό την ΕΠΣ Αχαΐας με αρχηγό και σκόρερ τον Πέτρο Μάνταλο.

Ωρα 10:45  Την ίδια ώρα θα διεξάγεται και η αναμέτρηση ΕΠΣ Αχαΐας – ΕΠΣ Αργολίδας στο Ζευγολατιό, ενώ στις 12.30 ξεκινά και ο αγώνας ΕΠΣ ΜΕσσηνίας – ΕΠΣ Μακεδονίας στην Βοιωτία. Την άλλη Τετάρτη θα διεξαχθεί ο τέταρτος προημιτελικός στη Μίκρα ανάμεσα σε ΕΠΣ Σαερρών και ΕΠΣ Ηρακλείου.

Ωρα 10:49  Μπορείτε παρακάτω να βλέπετε και σε live streaming τον αγώνα με εικόνα και ήχο από το sportcyclades που τον μεταδίδει, σε συνεργασία και με το ThrakiSportS.

Ωρα 10:52  Αποχώρησαν οι δυο ομάδες για τα αποδυτήρια προκειμένου να έχουμε την επίσημη είσοδο σε λίδο.

Ωρα 10:55  Υπάρχουν στην εξέδρα δίπλα μας και καμια 15ρια οπαδοί της ΕΠΣ Ξάνθης, κατά βάση γονείς των παιδιών ενώ την αποστολή από πλευράς ΕΠΣ συνοδεύει ο Γιώργος Τριάντης.

Ωρα 10:58  Περιμένουμε πλέον την είσοδο των δύο ομάδων με τους διαιτητές.

Ωρα 11:01 Τώρα η είσοδος των ομάδων, με λευκές εμφανίσεις η ΕΠΣ Ξάνθης και με μαυρόασπρες η ΕΠΣ Κυκλάδων που προκαλεί αίσθηση ότι έχει γνωστή εταιρεία πετρελαιοειδών.

1′ Εναρξη του αγώνα

5′  Ευκαιρία για τις Κυκλάδες, πέφτει άτσαλα πάνω στον Σαρρή ο Ομέρογλου και δείχνει την άσπρη βούλα ο διαιτητής.

6′ Γκολ για την ΕΠΣ Κυκλάδων. Σκόρερ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Λιέας. ΕΠΣ Κυκλάδων – ΕΠΣ Ξάνθης 1-0

8′ Επιθετικό φάουλ στον Ομέρογλου σε μια ακόμα επικίνδυνη φάση για τις Κυκλάδες από στημένη φάση

12′  Στα δίχτυα μετά από κόντρα στέλνει ο Ευθυμιάδης την μπάλα αλλά η Ξάνθη δεν ισοφαρίζει, το γκολ ακυρώνεται καθώς έχει χρεωθεί πιο πριν με επιθετικό φάουλ ο παικτης της θρακιώτικης ομάδας.

14′  Συστάσεις στον Απόστολο Κουτρουλό από τον διαιτητή.

15′ Κερδίζει μια κόντρα η Ξάνθη αλλά η μπάλα καταλήγει στα χέρια του γκολκίπερ.

17′  Σιγά σιγά αρχίζει να παίρνει μέτρα στο γήπεδο η ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού που βρίσκεται πίσω στο σκορ από το πέναλτι του Λιέα στο εκτο λεπτό.

22′  Εντυπωσιακή ενέργεια του Παντελέων που κάνει ντρίπλες, περνάει δύο και ανατρέπεται εντός περιοχής αχρείαστα και πλάγια από τον Μπαργκάν, με τον διαιτητή να δείχνει και πάλι το σημείο του πέναλτι.

23′ Γκολ για την ΕΠΣ Κυκλάδων. Ο Λιέας και πάλι σκόρερ, πάλι με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ομέρογλου. ΕΠΣ Κυκλάδων – ΕΠΣ Ξάνθης 2-0

25′ Προσπάθεια να αντιδράσει η Ξάνθη και πρώτο κόρνερ που κερδίζει

28′  Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη, ο Γκασπαριάν βρέθηκε στο ύψος της μικρής περιοχής αλλά το σουτ του κόντραρε και μπλόκαρε ο Ψύλλιας

30′  Πρώτη διορθωτική κίνηση για την Ξάνθη. Ο Φωτης Κουτσογλου μπαίνει, ο Αϊντοβάν Ρουστέμ περνά εκτός αγωνιστικού χώρου

36′  Φάουλ από πλάγια κερδίζει η Ξάνθη, με τους θρακιώτες να διαμαρτύρονται ότι η ανατροπή έγινε εντός περιοχής και να ζητούν πέναλτι, ο διαιτητής όμως είναι ξεκάθαρος. Σε καλό σημείο όμως

37′  Ευκαιρία για την Ξάνθη, πήγε απευθείας η εκτέλεση, έδιωξε ο γκολκίπερ ακολούθησε σουτ από τον Γκασπαριάν αλλά η μπάλα κόρνερ.

38′  Και το νέο κόρνερ με φάση διαρκείας καταλήγει σε επιθετικό φάουλ υπέρ της ΕΠΣ Κυκλάδων που προσπαθούν να πάνε στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 2-0

41′  Αλλη μια ευκαιρία από στημένο για την Ξάνθη, που δείχνει ότι μόνο με κάποιον τέτοιο τρόπο μπορεί να πετύχει τη μείωση του σκορ.

42’  Δοκάρι για την ΕΠΣ Κυκλάδων. Ο Παντελέος γίνεται κάτοχος της μπάλας και έξω από την περιοχή εξαπολύει ένα μακρινό σουτ που καταλήγει στο δεξί δοκάρι του Ομέρογλου

45’ Πέμπτο κόρνερ για την Ξάνθη, το τέταρτο από δεξιά, όμως σφυρίζεται επιθετικό φάουλ μετά την εκτέλεση και ενώ μπαίνουμε στις καθυστερήσεις του πρώτοιυ μέρους.

45+2′ Ο Μπαζοΐδης εκτέλεσε με σέντρα ένα φάουλ από πλάγια αριστερά, όμως η μπαλιά του δεν ήταν καλή και έφυγε απευθείας άουτ, με το ρέφερι στη συνέχεια να σφυρίζει τη λήξη του ημιχρόνου.

Ώρα 11:52 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στη Βάρη, με την ΕΠΣ Ξάνθης να βρίσκεται πίσω στο σκορ χάρη σε δύο πέναλτι που κέρδισαν και εκτέλεσαν εύστοχα οι Κυκλάδες. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΕΠΣ Κυκλάδων – ΕΠΣ Ξάνθης 2-0!

Ώρα 11:55 Χορηγός της μετάδοσης είναι η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 11:59  Επίσης, αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα τους στο facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 12:05  Χορηγός της μετάδοσης είναι και το Sports Cafe «La Bombonera», όπου μπορείτε να απολαύσετε τους αγώνες όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων, αλλά και της Super League. Το «La Bombonera» θα το βρείτε στην Βασιλίσσης Σοφία 8, πάνω από την παλιά Πυξίδα. Ιδανικός τόπος απόψε για να δείτε το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, αλλά και κάθε μέρα, για καφέ ή ακόμα και φαγητό. Και προσοχή, κρατήσεις δεν γίνονται γιατί όπως λέει και το μότο του μαγαζιού, χίλιοι καλοί χωράνε. Λεπτομέρειες με ένα κλικ εδώ.

Ώρα 12:11  Τέλος, χορηγός της μετάδοσης  είναι και το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World»που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 12:13 Ξαναμπαίνουν στο γήπεδο σιγά σιγά οι δυο ομάδες για τη σέντρα του δεύτερου μέρους.

46′ Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο!

47′ Μετά από εκτέλεση φάουλ από δεξιά, και κόντρες εντός της περιοχής η μπάλα κατέληξε στον Ευθυμιάδη που έκανε ένα σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

51′ Καλή ευκαιρία για τη Ξάνθη, με τον Περτσανίδη να βγαίνει στη κόντρα, αλλά να τον προλαβαίνει ο αντίπαλος κίπερ και να διώχνει τη μπάλα σε πλάγιο.

56′ Ελέγχει το ρυθμό του αγώνα και γυρνάει τη μπάλα γύρω από τη περιοχή των Κυκλάδων η Ξάνθη, που όμως φαίνεται να δυσκολεύεται να την πατήσει και να δημιουργήσει ουσιαστικές ευκαιρίες.

59′ Δεύτερη αλλαγή από τον Απόστολο Κουτρουλό, ο Τανούζη παίρνει τη θέση του Ευθυμιάδη.

63′ Πρώτη αλλαγή και για τις Κυκλάδες, με τον Καλογερά να δίνει τη θέση του στον Σαρρή.

65′ Τεράστια ευκαιρία για τις Κυκλάδες που έφυγαν στη κόντρα με τον Λιέα να σπάει στον Παντελέο, ο οποίος απέφυγε τους αμυντικούς της Ξάνθης και βγήκε σε τετ α τετ, αλλά αυτή τη φορά νικήθηκε από τον Ομέρογλου.

66′ Νέα καλή ευκαιρία για τους τυπικά γηπεδούχους, με τον Λέκα να γίνεται αποδέκτη της μπάλας στο ύψος της περιοχής του Ομέρογλου, να επιχειρεί και το σουτ, αλλά τον πορτιέρε της Ξάνθης να μπλοκάρει εύκολα.

68′ Γκολ για τις Κυκλάδες! Ο Δάρρα με ωραία ατομική ενέργεια από τα δεξιά και αφού είχε περάσει τους αμυντικούς της Ξάνθης, έσπασε τη μπάλα στον Λιέα που από το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Ομέρογλου για τρίτη φορά. ΕΠΣ Κυκλάδων – ΕΠΣ Ξάνθης 3-0!

69′ Διπλή αλλαγή για την Ξάνθη τώρα, με τον Απόστολο Κουτρουλό να βγάζει τους Αραμπατζή και Μαρκοσιάν και να βάζει τους Μουστάκη και Τοπούζογλου.

74′ Ο Λιέας βγήκε στη πλάτη της άμυνας της Ξάνθης, απέναντι στον Ομέρογλου, αλλά νικήθηκε από τον Ξανθιώτη γκολκίπερ.

79′ Δεύτερη αλλαγή για την ΕΠΣ Κυκλάδων, με τον Ξαγοράρη να δίνει τη θέση του στον Κοιλιακούδη.

81′ Το τελευταίο τρίλεπτο βρίσκεται πεσμένος στο γήπεδο ο Τανούζη, με τον ρέφερι να έχει ζητήσει να μπει και το φορείο στο γήπεδο για να αποχωρήσει και να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

83′ Αποχωρεί τελικά με τη βοήθεια του φορείου ο Τανούζη για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του και το αν μπορεί αν συνεχίσει στο παιχνίδι ή πρέπει να διακομισθεί στο Νοσοκομείο.

85′ Φαίνεται να έχουν συμβιβαστεί πλέον και οι δύο ομάδες με το αποτέλεσμα του σκορ και περιμένουν τυπικά το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα.

87′ Τρίτη αλλαγή για την ΕΠΣ Κυκλάδων, με τον Γαβακούση να παίρνει τη θέση του Λέκκα.

88′ Προσπαθεί πάντως η Ξάνθη να πετύχει έστω το γκολ της τιμής, με τον Γκασπαριάν να σουτάρει από δεξιά εντός της πειοχής, αλλά να νικάται από τον Ψύλλια.

90′ Θα μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας που βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο, με ασθενοφόρο ο Τανούζη που δείχνει να μη μπορεί να αναπνεύσει εύκολα, γιαν α διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει.

90′ Τέταρτη και τελευταία αλλαγή για τις Κυκλάδες, ο Λιέας αποχωρεί και δίνει τη θέση του στον Ζουγανέλη.

90+1′ Διανύουμε πλέον το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης.

90+4′ Τεράστια ευκαιρία για την Ξάνθη, να πετύχει ένα γκολ όπως είπαμε της τιμής, με τον Γκασπαριάν να βγαίνει σε τετ α τετ με τον Ψύλλια, αλλά να μη μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και στη συνέχεια τον ρέφερι να σφυρίζει τη λήξη της αναμέτρησης!

90+5′ Τέλος του αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης. Τελικό αποτέλεσμα: ΕΠΣ Κυκλάδων – ΕΠΣ Ξάνθης 3-0.