ΕΠΣ Έβρου: Παρελθόν ο Τάκης Λαμπίδης από την Θράκη Φερών, έτοιμος ο αντικαταστάτης του

 

Παρελθον από την ομάδα  της Θράκης Φερών αποτελεί ο Τριαντάφυλλος (Τάκης) Λαμπίδης αφού παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους από την ομάδα έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος και φιναλίστ στον φετινό τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS η ομάδα των Φερών έχει συμφωνήσει με τον νεο προπονητή που θα κάνει το ντεμπούτο του την επόμενη αγωνιστική με τον Ποντιακό εκτός έδρας.

Ο Τάκης Λαμπίδης με καταγωγή από την Πτελιά στον Βόρειο Έβρο, γεννήθηκε από μετανάστες γονείς στην Στουτγκάρδη και μεγάλωσε στα ξένα, μέχρι που τον ανακάλυψε ο Άρι Χάαν και τον έστειλε στην μεγάλη ομάδα του ΟΦΗ. Για δυο χρόνια αγωνίστηκε με τους Κρητικούς στην Α’ Εθνική και στη συνέχεια της καριέρας του πέρασε και από άλλες κρητικές ομάδες όπως ο Εργοτέλης, ο Αρσαλένιος, ο Ηρόδοτος, μένοντας για άλλα πέντε χρόνια στην Κρήτη. Στην συνέχεια ήρθε στον Έβρο και αγωνίστηκε στην ΠΑΕ Θράκης επιστρέφοντας για πρώτη φορά στα πάτρια εδάφη, όπου και παρέμεινε κάνοντας τα πρώτα του προπονητικά βήματα όταν εγκατέλειψε την ενεργό δράση.

Η ανακοίνωση της Θρακης: «Η Θράκη ΦΕΡΩΝ ανακοινώνει τη λήξη συνεργασίας της με τον κ. Λαμπίδη. Οφείλουμε σαν διοίκηση να σεβαστούμε την απόφαση του αυτή, καθώς και τους λόγους που τον οδήγησαν να την πάρει. Από τη στιγμή που δεν θα μπορούσε να δώσει το 100% της προσοχής του και της προπονητικής καθοδήγησης που αρμόζει στην ομάδα μας, η αλλαγή ήταν μονόδρομος. Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε μια άσχημη χρονική στιγμή για εμάς, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να το αντιμετωπίσουμε.

Θα θέλαμε όλοι στην ομάδα να ευχαριστήσουμε τον κ. Λαμπίδη για τον 1,5 χρόνο που βρέθηκε κοντά μας. Είχαμε μια άψογη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα Τάκη σου ευχόμαστε καλή συνέχεια και Υγεία πάνω απ’ όλα!»