Οι σημερινοί κρίσιμοι αγώνες των τεσσάρων ομάδων της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα (17:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Σημαντικά παιχνίδια έχουν την Κυριακή οι τέσσερις ομάδες της Θράκης που εκπροσωπούν το γεωγραφικό μας διαμέρισμα στα εθνικά πρωταθλήματα, με τα παιχνίδια των ανδρικών τμημάτων σε Β’ και Γ’ Εθνική να μεταδίδονται όπως κάθε Κυριακή από το ThrakiSportS.

Ξεκινώντας από την μεγαλύτερη κατηγορία, την Α2 Γυναικών, η Ασπίδα Ξάνθης αντιμετωπίζει στο Εύμοιρο τον Άρη Θεσσαλονίκης για την 18η αγωνιστική. Τα κορίτσια του Νεδήμ Καρά Αχμέτ θα επιδιώξουν να κάνουν την έκπληξη απέναντι σε μια ομάδα που στον δέυτερο γυρο είναι σχεδόν υπό διάλυση και αγωνίζεται με μικρα αλλα ταλαντούχα κορίτσια από τις δυνατες ακαδημίες της. Το υπόλοιπο πρόγραμμα: Ολύμπια ΓΣ Λάρισας-Αναγέννηση Ν. Ρυσίου, Πανσερραϊκός-Πιερικός Αρχέλαος, Τιτάνες Δράμας-Απόλλων Καλαμαριάς, ΕΟ Σταυρούπολης-ΑΕ Πυλαίας, Ηρακλής-Ναύαρχος Βότσης

Για την Β’ Εθνική Ανδρών η Ασπίδα δίνει ενα πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνιδι απέναντι στπν Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής στον Βόρειο Όμιλο. Η Ασπίδα αν και αουτσαιντερ της συνάντησης θέλει και μπορεί να κάνει την έκπληξη απέναντι σε μια ομάδα που το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται σε όχι και τόσοκαλή αγωνιστική κατάσταση ιδίως μετα την ήττα στο Μεσολογγι από την Καβάλα.

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής Ανδρών στον Βορρά: Ασπίς Ξάνθης-Χαρίλαος Τρικούπης, ΑΟ Αγρινίου-ΓΑΣ Χαλκηδόνας, Ανατόλια-ΣΑ Στρατωνίου, Μαχητές Δόξας Πεύκων-Φαρσαλα, Ερμής Λαγκαδά-Ίκαροι Σερρών, Ελιμεία-ΚΣ Γέφυρας και Τιτάνες Παλαμά-Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου.

Τέλος, για την Γ’ Εθνική Ανδρών στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής οι δυο ομάδς της Κομοτηνής έχεουν δύσκολες αποστολές. Η ΑΕ Κομοτηνής που καιγεται για νίκες φιλοξενεί τον δυνατο Πολύγυρο, ενώ ο ΓΑΣ ταξιδεύει μακριά από την Κομοτηνή και αντιμετωπίζει στην Τούμπα την ΜΕΝΤ με στόχο μια νίκη ώστε να παραμέινει κοντά στην πρωτη τετράδα.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής στον Β’ Όμιλο Βορρά: Ορφέας Ν. Σκοπού-Κένταυρος Καλλικράτειας, Μαντουλίδης-ΧΑΝΘ, Αίας Ευόσμου-Αστέρας Σίνδου, ΑΕ Κομοτηνής-ΑΟ Πολύγυρου, Ελευθερούπολη-Μακεδονικός, ΜΕΝΤ-ΓΑΣ Κομοτηνή, Απόλλων Καλαμαριάς-ΠΣ Ευκαρπίας.

Οι αγώνες της Ασπίδας Ξάνθης, του ΓΑΣ και της ΑΕ Κομοτηνής θα καλυφθούν απευθείας όπως κάθε Κυριακή από το ThrakiSportS.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Β’ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Γ’ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ