Έκλεισαν τα 15 από τα 19 προποτζίδικα της Αλεξανδρούπολης! Ανάμεσά τους και αυτό της ολυμπιονίκου Πηγής Δεβετζή!!!

 

Το βράδυ της Τετάρτης το ThrakiSportS αποκάλυψε το λουκέτο σε ένα από τα πιο δημοφιλή πρακτορεία του ΟΠΑΠ στην Κομοτηνή. όπως αποδεικνύει νεώτερο ρεπορτάζ του ThrakiSportS, δεν είναι ωστόσο το μόνο.

Στην Κομοτηνή λουκέτο για τους ίδιους λόγους που έκλεισε το Bet Stop έβαλαν άλλα δύο πρακτορεία. Ωστόσο η κατάσταση είναι πιο δραματική στον Έβρο και δη στην πρωτεύουσά του, την Αλεξανδρούπολη.

Ήδη με την έλευση του Μαρτίου μπήκε λουκέτο στα 15 από τα 19 πρακτορεία του ΟΠΑΠ που διέθετε η πόλη. Ο λόγος είναι ο ίδιος, Οοι ιδιοκτήτες τους δεν έχουν υπογράψει την νέα σύμβαση που τους απέστειλε προ μηνών ο ΟΠΑΠ, με αποτέλεσμα να χάνουν τις άδειες τους.

Οι πράκτορες που αρνήθηκαν να υπογράψουν προέβησαν σε αυτή την πράξη επειδή θεωρούν ότι οι νέες συμβάσεις είναι δυσβάσταχτες και εν τέλει επιζήμιες για την επιχειρηματική τους δράση. Μάλιστα, ένα από τα πρακτορεία που κλείνουν είναι και αυτό της ολυμπιονίκου Πηγής Δεβετζή.

 

Η άδεια για το συγκεκριμένο πρακτορείο ήταν ένα από τα προνόμια που είχαν δοθεί από την Πολιτεία για το ολυμπιακό μετάλλιο της Δεβετζή στην Αθήνα. Ο αδερφός της Χρυσοπηγής Δεβετζή που έτρεχε μαζί της το πρακτορείο, ανήρτησε την ακόλουθη ανακοίνωση: