Γ’ Εθνική: Σημαντική απώλεια για τον Ορφέα Ξάνθης! Τραυματίστηκε ο «κάπτεν» Γιάννης Καραγκιόζης…

 

Προβλήματα δεν αποκόμισε μόνο ο Άρης Αβάτου από το Ξανθιώτικο ντέρμπι της αγωνιστικής, με τις κόκκινες κάρτες, αλλά και η ομάδα του Ορφέα Ξάνθη που θα στερηθεί την πολύτιμη βοήθεια του «κάπτεν» Γιάννη Καραγκιόζη που τραυματίστηκε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε τη Δευτέρα μετά το ματς του Σαββάτου με τον Άρη Αβάτου διαπιστώθηκε κι επίσημα, αυτό που φοβόντουσαν στην ομάδα του Ορφέα Ξάνθης, αφού ο Γιάννης Καραγκιόζης έχει σπασμένο πλευρό.

Και είναι απορίας άξιο μάλιστα, πως ενώ είχε σπάσει το πλευρό του κατάφερε και έπαιξε 30 λεπτά μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι του Σαββάτου. Η ουσία πάντως είναι πως ο Γιάννης Καραγκιόζης μετά και από αυτό το τραυματισμό θα μείνει για αρκετό διάστημα εκτός αγώνων, και συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις για τουλάχιστον κάτι παραπάνω από μισό μήνα.

H ανακοίνωση του Ορφέα Ξάνθης έχει ως εξής: ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΕΠΑΙΖΕ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΠΛΕΥΡΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ