Γ’ Εθνική: Αιφνιδιασμός Ορφέα με απρόσμενο ορισμό του προσεχούς αγώνα του το Σάββατο

 

Την περασμένη εβδομάδα ο Ορφέας Ξάνθης έπαιξε Σάββατο το Ξανθιώτικο ντέρμπι με τον Άρη Αβάτου, λόγω του γεγονότος πως Κυριακή την ίδια ώρα έπαιζε εντός έδρας ο ΑΟΞ, όμως Σάββατο θα παίξει και αυτή την εβδομάδα με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Ορφέα Ξάνθης ενημερώθηκαν από την ΕΠΟ πως ο αγώνας της 19ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στις 15:00, αντί για την Κυριακή όπως ήταν λογικό και αρχικά ορισμένος.

Γεγονός που σημαίνει πως πρέπει στην ομάδα του Ορφέα να παίξουν για δεύτερη σερί εβδομάδα Σάββατο, και που δεδομένου του γεγονότος πως δεν ενημερώθηκαν εγκαίρως πρέπει να τρέξουν λίγες μέρες πριν το ματς οι παίκτες και να προσπαθήσουν να ζητήσουν άδεια από τις δουλειές τους, αφού δεν είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και πολλοί από αυτούς δουλεύουν τα Σάββατα.

Κάτι που θα μπορούσε να αποφευχθεί εάν ενημερωνώταν ο Ορφέας εγκαίρως είτε από τον Απόλλωνα, εάν αυτός ζήτησε να γίνει Σάββατο ο αγώνας, είτε από την ΕΠΟ αν για κάποιο λόγο αυτή έβαλε το ματς Σάββατο.