Super League: Πάνοπλη η Ξάνθη, ελλιπής ο Απόλλωνας στα Πηγάδια! Οι αποστολές των δυο ομάδων

 

Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η προετοιμασία της Ξάνθης αλλα και του Απόλλωνα Σμύρνης ενόψει της αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Μίλαν Ράσταβατς ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Συλλά, Κασάδο, Φλίσκας, Λισγάρας, Σβάρνας, Μελιόπουλος, Ντε Λούκας, Καμαρά, Μεχία, Ορφανίδης Π., Τριάδης, Κίκε, Φασίδης, Μπρίτο, Γέντρισεκ, Κάστρο, Τζουρίτσκοβιτς.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε τη προετοιμασία του και ο Απόλλωνας για το ματς της Ξάνθης. Ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει στον τραυματία Κούρο, στον τιμωρημέννο Τσουκαλά και στον ανέτοιμο Ελμπάζ, ενώ από την αποστολή «κόπηκαν» οι Καστιγιέχος, Μάατσεν. Ο Αργεντινός στράικερ μάλιστα έμεινε εκτός παρότι για τον αγώνα της Ξάνθης υπάρχει μόνο ένας διαθέσιμος «φουνταριστός», ο Στόουκς, με ότι αυτό… συνεπάγεται.

Οι «εκλεκτοί» του έμπειρου κόουτς είναι οι εξής: Τσόβιτς, Χουάντερσον, Κοντοές, Κύργιας, Κονέ, Σιατραβάνης, Αλμπάνης, Μενδρινός, Ανιέτε, Μπαρτολίνι, Χουάρες, Παπάζογλου, Στάθης, Ντεβέσα, Ναδάλες, Ζησόπουλος, Αλίβοντιτς, Στόουκς.