LIVE από το γήπεδο του ΑΟΞ το Ξανθιώτικο ντέρμπι της Γ’ Εθνικής: Ορφέας Ξάνθης – Άρης Αβάτου 1-0 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα που ανοίγει την 18ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, το Ξανθιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στον Ορφέα Ξάνθης και τον Άρη Αβάτου στο γήπεδο του ΑΟΞ.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση και για τις επόμενες τέσσερις ώρες θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη στο Ξανθιώτικο ντέρμπι στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στον Ορφέα και τον Άρη Αβάτου.

Ώρα 13:44 Ο Ορφέας Ξάνθης άντεξε στον Ξηροπόταμο απέναντι στον φορμαρισμένο Μέγα Αλέξανδρο του μεγαλομετόχου της Δόξας Δράμας Γιάννη Μπύρου και με την λευκή ισοπαλία που απέσπασε παρεμεινε πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, κάτι που θέλει να κάνει και μετά το σημερινό παιχνίδι.

Ώρα 13:48 O Ορφέας δεν θα έχει σημαντικά προβλήματα πλη αυτό του Μπουνταγκίδη, ενω στην αποστολή θα βρισκεται και ο 15χρονος Αχμέτ Μπαϊρακτάρ που έκανε ντεμπούτο έστω και για ένα λεπτό στον Ξηροπόταμο. Θυμηθείτε την αποστολή του Μπάμπη Χατζημεστή με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 13:51 Στο αλλο στρατόπεδο ο πρωτοπόρος από τους Θρακιώτες Άρης Αβάτου μετά την τεσσαρα στην Καρπερή και το διπλό στην Χρυσούπολη ξεφυγε 4 βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη στο ντερμπι καθαρίζει την μπουγαδα 4 αγώνες πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Ώρα 13:54  Θυμηθείτε την αποστολή του Κυριάκου Κετσιεμενιδη που θα έχει στην διάθεση του, και τους Νίκο Καλαϊτζίδη και Νίκο Κούτρα που αποθεραπεύτηκαν, αλλά και τον Βασίλη Κουτσούμπα που εξέτισε την τιμωρία του με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 13:57 Στον πρώτο γύρο στην Φελώνη οι τυπικά φιλοξενούμενοι σήμερα επικράτησαν με 1-0 με τέρμα του Οδυσσέα Γεωργιάδη που, ωστόσο δεν συνεχίζει στο Άβατο αλλά στην Νικαια και τον Ιωνικό.

Ώρα 14:00 Αυτός είναι ο μοναδικός αγώνας του πρώτου ομίλου σήμερα, αφού μεταφέρθηκε μια μέρα νωρίτερα λόγω του γεγονότος πως αύριο στις 15:00 που ήταν αρχικά προγραμματισμένος, παίζει εντός έδρας η μεγάλη ομάδα της πόλης, ο ΑΟΞ με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ώρα 14:04 Υπενθυμίζουμε, πως με πρωτοβουλία της διοίκησης του Ορφέα Ξάνθης, η είσοδος σε γυναίκες και παιδιά κάτω των 12 ετών θα είναι δωρεάν στο γήπεδο του ΑΟΞ για το σημερινό παιχνίδι.

Ωρα 14:09 Θυμίζουμε ότι μεγάλος χορηγός των φετινών μεταδόσεων για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι η Avance, η μεγάλη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων και διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή με την οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της. Διαθέτει πολυτελή, καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Θα την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης, (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 14:14 Χορηγός της μετάδοσης από το Διδυμότειχο η KPRS Photography του Σωτήρη Κηπουρού, που συνδυάζει την τέχνη με την έμπνευση και την δημιουργικότητα. Ειδικεύεται σε  γάμους και βαφτίσεις σε όλον τον Έβρο (αλλά και σε όλη την Ελλάδα) και αποτελεί την ιδανική επιλογή, για να κρατήσετε για πάντα αυτές τις στιγμές. Μπορείτε να δείτε δείγμα με ένα κλικ ΕΔΩ ή στο instagram με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:19 Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι  το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη στην πλατεία της πόλης του Διδυμοτείχου, όπου μπορείτε φυσικά να επικυρώνετε τα δελτία σας καθημερινά για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ όπως τζόκερ, λόττο, πρότο. Πολλά κέρδη και επιτυχίες το τελευταίο διάστημα και στο στιγμιαία λαχεία Σκρατς και φυσικά στο «Πάμε Στοίχημα» (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 14:24 Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 14:27 Επίσης, αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα τους στο facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 14:31 Χορηγός των μεταδόσεων της Γ’ Εθνικής από την Ξάνθη είναι και το Cafe «La Bombonera», όπου μπορείτε να απολαύσετε τους αγώνες όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων, αλλά και της Super League. Το «La Bombonera» θα το βρείτε στην Βασιλίσσης Σοφία 8, πάνω από την παλιά Πυξίδα. Ιδανικός τόπος απόψε για να δείτε το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, αλλά και κάθε μέρα, για καφέ, νόστιμο φαγητό, αλλά και διάβασμα στο αναγνωστήριο που έχει δημιουργηθεί στον πάνω όροφο του μαγαζιού. Και προσοχή, κρατήσεις δεν γίνονται γιατί όπως λέει και το μότο του μαγαζιού, χίλιοι καλοί χωράνε. Λεπτομέρειες με ένα κλικ εδώ.

Ώρα 14:34  Πολύτιμη η συμβολή στην μετάδοση της 17ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 14:38  Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 14:42  Νέος χορηγός της μετάδοσης είναι το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:46  Χορηγός της μετάδοσης των αγώνων της Γ’ Εθνικής είναι και η εταιρεία Μιχάλης Καβούκης και ΣΙΑ ΕΕ που ιδρύθηκε το 1970 και εδρεύει στο 6ο χιλιόμετρο Καβάλας – Ξάνθης. Η Kavoukis Tires and Tools ειδικεύεται στην εμπορία μηχανημάτων κήπου και αγροκτήματος, βιομηχανικά εργαλεία χειρός και ηλεκτρικών εργαλείων για το σπίτι, εξαρτημάτων, αξεσουάρ και κάθε λογής ανταλλακτικών. Πλέον με το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να κάνετε ασφαλείς συναλλαγές πληρώνοντας και ως σε έξι άτοκες δόσεις και με δωρεάν τη μεταφορά στον χώρο σας σε επιλεγμένα προϊόντα. Περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:49  Τέλος, χορηγός όλων των φετινών μεταδόσεων της Γ’ Εθνικής το e-shop Footbal  Pro όπου μπορείτε να αναζητήσετε την επίσημη μπάλα της Γ’ Εθνικής και εμφανίσεις ομάδων.

Ώρα 14:50 Πάμε σιγά σιγά να δούμε και τις συνθέσεις των δύο ομάδων από το γήπεδο του ΑΟΞ.

Ώρα 14:51 Για τον γηπεδούχο Ορφέα Ξάνθης, ο Μπάμπης Χατζημεστής ξεκινά με τους: Ρούφος, Τζαμπάζ, Τορομανίδης, Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Χιντ, Ξαντινίδης, Καραγκιόζης Γ., Πασχαλάκης.

Ώρα 14:54 Ενώ ο φιλοξενούμενος Άρης Αβάτου παρατάσσεται με τους: Αμουτζάκη, Κούτρα, Μπουνταγκίδη, Παπαδιώτη, Κουτσούμπα, Δόντσο, Γκέκα, Ευθυμιάδη, Λαζαρίδη, Χαριτίδη, Σαρηγιαννίδη.

Ώρα 14:57 Ξανθιώτικη είναι η διαιτητική τριπλέτα της αναμέτρησης. Πρώτος ρέφερι θα είναι ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης, με πρώτο βοηθό τον Δημήτρη Κηλικιώτη και δεύτερο τον Ιλιάζ Εμπλιούκ.

Ώρα 14:59 Αυτή τη στιγμή η είσοδος των δύο ομάδων και της διαιτητικής τριπλέτας στο γήπεδο!

1′ Σέντρα στο παιχνίδι από τον Παναγιώτη Τσοπουλίδη!

5′ Ψάχνουν τα πατήματά τους στα πρώτα πέντε λεπτά οι δυο ομάδες.

8′ Μοιρασμένο παιχνίδι, χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό έως τώρα στον αγώνα.

11′ Έχοντας πλέον συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, οι δυο ομάδες συνεχίζουν να δυσκολεύονται να πατήσουν περιοχή και παίζεται έως τώρα ένα παιχνίδι κέντρου κατά κύριο λόγο.

15′ Ανεβάζουν λίγο το ρυθμό τους οι δύο ομάδες στο τελευταίο πεντάλεπτο, αλλά πρωταρχικός στόχος και των δύο παραμένει το μηδέν παθητικό.

25′ Προσπαθούν να πιέσουν ψηλά οι ομάδες, αλλά ούτε στο τελευτίο δεκάλεπτο έχουν καταφέρει να απειλήσουν τις αντίπαλες εστίες ουσιαστικά, πέρα από κάποια μακρινά σουτ που έφυγαν άουτ.

31′ Πολύ μέτριο το θέαμα με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, και από τις δύο ομάδες.

39′ Πάντως κάθε ομάδα έχει από κάποια μικρά διαστήματα που δείχνει να ελέγχει το ματς, αλλά αμφότερες ζορίζονται στη δημιουργία φάσεων αρκετά, σε αντίθεση με την κυκλοφορία της μπάλας.

Ώρα 15:49 Τέλος ημιχρόνου στο γήπεδο του ΑΟΞ, με ισόπαλο σκορ. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ορφέας Ξάνθης – Άρης Αβάτου 0-0!

Ώρα 15:51 Στο σημείο αυτό θυμίζουμε ότι χορηγοί της σημερινής μετάδοσης από την πόλη της Ξάνθης είναι το Sports Cafe «La Bombonera» που βρίσκεται στην Βασιλίσσης Σοφίας 8, όπως επίσης και το ζαχαροπλαστείο Fresh Co του Μπάμπη Χατζημεστή, αλλά και η βιομηχανία παραγωγής αθλητικών ειδών Figli.

Ώρα 15:53 Ακόμα από την πόλη της Κομοτηνής, πολύτιμη βοήθεια μας προσφέρουν οι επιχειρήσεις Γεωργικών Εφοδίων Λιάγκη που βρίσκονται στην οδό Χαρίλαου Τρικούπη 87 και το Coffee Lab, η αγαπημένη συνήθεια όλων των φίλων του καφέ.

Ώρα 15:55 Ακόμα από την πόλη του Διδυμοτείχου χορηγοί της σημερινής μετάδοσης είναι το φωτογραφείο KPRS Photography και το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη

Ώρα 15:57 Όσο προλαβαίνουμε, μην ξεχνάμε αναφορικά με τους χορηγούς μας και το e-shop Footbal Pro για την επίσημη μπάλα της Γ’ Εθνικής και εμφανίσεις ομάδων, το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» και την εταιρεία  Kavoukis Tires and Tools που επίσης διαθέτει e-shop.

Ώρα 16:00 Θυμίζουμε τέλος ότι μεγάλος χορηγός των φετινών μεταδόσεων για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι η Avance, η μεγάλη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων. Διαθέτει πολυτελή, καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Θα την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης, (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 16:03 Επανέρχονται στον αγωνιστικό χώρο από τα αποδυτήρια, σιγά σιγά οι παίκτες των δύο ομάδων.

46′ Έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου στο γήπεδο του ΑΟΞ!

52′ Πιέζει πιο ψηλά ο Ορφέας στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και κυνηγάει το πολύτιμο γκολ!

55′ Παράπονα εκφράζονται από την πλευρά του Αβάτου προς τον ρέφερι Τσοπουλίδη, για αρκετά σφυρίγματα έως τώρα.

60′ Γκολ για τον Ορφέα Ξάνθης! Ο Χρήστος Πασχαλάκης νικάει τον Αμουτζάκη και βάζει μπροστά στο σκορ την ομάδα του! Ορφέας Ξάνθης – Άρης Αβάτου 1-0!

61′ Συμπλοκές τώρα στο γήπεδο του ΑΟΞ! Πέρα από τα υπόλοιπα παράπονα προς την διαιτητική τριπλέτα, από το Άβατο πλέον φωνάζουν για το γκολ του Ορφέα, αφού ενώ ο βοηθός υπέδειξε αρχικά τον Πασχαλάκη σε θέση οφσάιντ, αυτό δε δόθηκε και η φάση συνεχίστηκε με τον Πασχαλάκη να ανοίγει το σκορ. Πολλές κίτρινες κάρτες μοίρασε ο Τσοπουλίδης, ενώ αποβάλλει από τον πάγκο και τον κόουτς του Αβάτου, Κυριάκο Κετσιεμενίδη!

68′ Παραμένει έντονο το κλίμα στο παιχνίδι στο γήπεδο του ΑΟΞ, με τους φιλοξενούμενους παρά τα όποια παράπονα έχουν να κυνηγούν πλέον την ισοφάριση και τον Ορφέα να φυλάει σαν κόρη οφθαλμού το προβάδισμά του.

75′ Φωνές από τις κερκίδες από τους φιλάθλους και των δύο ομάδων για τις αποφάσεις του διαιτητή! Παράπονα εκ νέου και από τον πάγκο του Αβάτου.

80′ Νέες συρράξεις στο γήπεδο του ΑΟΞ, ανάμεσα σε παίκτες, παράγοντες και διαιτητή! Το Άβατο σκόραρε ένα γκολ, το οποίο ακυρώθηκε από τον ρέφερι ως μη γενόμενο λόγω οφσάιντ, και ξεσήκωσε και πάλι τους φιλοξενούμενους.

82′ Υπάρχει και αποβολή παίκτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τους φιλοξενούμενους, που μόλις καταλάβουμε προς ποιον ήταν θα σας ενημερώσουμε!

83′ Τελικά αποβλήθηκε από Μιχάλης Ταχτσίδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

90′ Νέα αποβολή για τον Άρη Αβάτου που συνεχίζει με εννέα παίκτες στα τελευταία λεπτά του αγώνα, αφού αντίκρισε την κόκκινη και ο Παύλος Ευθυμιάδης, ενώ από τον πάγκο αποβλήθηκε και ο Γενικός Αρχηγός του Αβάτου, Γιάννης Μπόσβελης.

90+5′ Τέλος της αναμέτρησης στο γήπεδο του ΑΟΞ! Τελικό αποτέλεσμα: Ορφέας Ξάνθης – Άρης Αβάτου 1-0!

Σας ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε την εξέλιξη του Ξανθιώτικου ντέρμπι της Γ’ Εθνικής, μέσα από το ThrakiSportS! Μείνετε συντονισμένοι, γιατί ακολουθεί πλούσιο ρεπορτάζ από τα τεκταινόμενα της αναμέτρησης!