Κυπελλούχος η Νέα Ιωνία, νίκησε τον ΠΑΟΚ της Προκοπίδου! Οι δηλώσεις της MVP Μάγδας Κεπεσίδου…

 

Στον Μεγάλο Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ Γυναικών, η Νέα Ιωνία ήταν η νικήτρια με πρωταγωνίστρια την Μέαγδα Κεπεσίδου που αναδείχθηκε τελικά και MVP της αναμέτρησης.

Χάρη σε ένα κλέψιμο στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης η Νέα Ιωνία πανηγύρισε τελικά την κατάκτηση και του φετινού Κυπέλλου Ελλάδος και έκανε το back to back, με την Μάγδα Κεπεσίδου να κάνει 18 σημαντικές αποκρούσεις και να αναδεικνύεται μάλιστα η πολυτιμότερη παίκτρια του τελικού. Έτσι η Μάγδα που φέτος έχει παρέα της και την μικρότερη αδερφή της Νικολίνα στην Νέα Ιωνία υπέταξαν στον τελικό τον ΠΑΟΚ της Ξανθιώτισσας Ελένης Προκοπίδου.

Δείτε παρακάτω τις πρώτες δηλώσεις της Μάγδας λίγο μετά τη λήξη του αγώνα: «Ήρθαμε ως αουτσάιντερ στο φετινό φάιναλ φορ έχοντας τις δύο ήττες στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά η θέληση και το πάθος που δείξαμε ήταν το κλειδί για τη νίκη και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Το μυστικό της ομάδας θεωρώ πως είναι η ομαδικότητα και το ότι είμαστε μια οικογένεια, όντας Ελληνίδες παίκτριες στο σύνολο της ομάδας, και πάντα το Ελληνικό στοιχείο είναι καλύτερο».