Γ’ Εθνική: Παίζουν τα ρέστα τους οι Ξανθιώτες στο μεταξύ τους ντέρμπι (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Με το “κιτρινόμαυρο” ντερμπι της Ξάνθης στο γήπεδο του ΑΟΞ ανοιγει η αυλαία της 18ης και κρίσιμης αγωνιστικής που θα κρίνει πολλά, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, και στον Α’ Όμιλο, όπου συμμετέχουν οι πέντε ομάδες της Θράκης.

Συγκεκριμένα στο γήπεδο του ΑΟΞ θα έχουμε την προβα τζενεραλε του τελικού της ΕΠΣ Ξάνθης ανάμεσα στον Ορφέα Ξάνθης και τον Άρη Αβάτου με τις δυο ομάδες να είναι ίσως δυο μοναδικές ομάδες της Θρακης που έχουν μεγάλες πιθανότητες παραμονής, αφού οι άλλες τρεις Διδυμότειχο, Προσκυνητες και Νέο Σιδηροχώροι μόνο με θαύμα δε θα αγωνίζονται του χρόνου στο τοπικό.

Ο Ορφέας Ξάνθης άντεξε στον Ξηροπόταμο απέναντι στον φορμαρισμένο Μέγα Αλέξανδρο του μεγαλομετόχου της Δόξας Δράμας Γιάννη Μπύρου και με την λευκή ισοπαλία που απέσπασε παρεμεινε πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και τους Δραμινούς κατα ένα βαθμό. O Ορφέας δεν θα έχει σημαντικά προβλήματα πλη αυτό του Μπουνταγκίδη, ενω στην αποστολή θα βρισκεται και ο 15χρονος Αχμέτ Μπαϊρακτάρ που έκανε ντεμπούτο έστω και για ένα λεπτό στον Ξηροπόταμο. Η ομάδα της Ξάνθης έχει 22 βαθμούς είναι έβδομος, και θελει με νίκη επί του Αρη να τον φτασει στην βαθμολογία. “Αχιλλειος πτερνα” το γηπεδο του ΑΟΞ, όπου ο Ορφεας εχεο 4 ήττες και 5 νίκες με τερματα 15-11 (εκτός έδρας ο Ορφέας έχει σε 8 αγώνες, 1 νίκη αυτήν με τους Προσκυνητές, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες με τέρματα 4-6 κατά). Θυμηθείτε την αποστολή του Μπάμπη Χατζημεστή με ένα κλικ ΕΔΩ.

Στο αλλο στρατόπεδο ο πρωτοπόρος από τους Θρακιώτες Άρης Αβάτου μετά την τεσσαρα στην Καρπερή και το διπλό στην Χρυσούπολη ξεφυγε 4 βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη στο ντερμπι καθαρίζει την μπουγαδα 4 αγώνες πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Αντίθετα με ήττα μπλέκει για τα καλά σε περιπέτειες αν και έχει σχετικά βατό πρόγραμμα. Ο Άρης έχει 25 βαθμούς και παει στο γήπεδο του ΑΟΞ χωρίς προβλήματα. Εκτός Φελώνης έχει σε 9 αγώνες, 2 νίκες στο Σιδηροχώρι και στην Χρυσούπολη, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες με τέρματα 5-8, ενώ στην έδρα του μετρα σε 8 παιχνίδια 4 νίκες και 4 ισοπαλίες με γκολ 11-4 υπέρ. Στον πρώτο γύρο στην Φελώνη ο Αρης επικρατησε με 1-0 με τερμα του Οδυσσέα Γεωργιάδη που ωστόσο δεν συνεχίζει στο Άβατο αλλα στην Νικαια και τον Ιωνικό. Θυμηθείτε την αποστολή του Κυριάκου Κετσιεμενιδη που θα έχει στην διάθεση του, και τους Νίκο Καλαϊτζίδη και Νίκο Κούτρα που αποθεραπεύτηκαν, αλλά και τον Βασίλη Κουτσούμπα που εξέτισε την τιμωρία του με ένα κλικ ΕΔΩ.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής: Καβάλα – Αετός Ορφανού, Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής – Απόλλων Παραλιμνίου, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Νέστος Χρυσούπολης, Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – ΑΕ Διδυμοτείχου, Ελπίδα Σκουτάρεως – Δόξα Προσκυνητών και
Ορφέας Ξάνθης – Άρης Αβάτου

Όλοι οι αγώνες των ομάδων της Θράκης θα έχουν απευθείας κάλυψη λεπτό προς λεπτό από το ThrakiSportS.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 17 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ 5 ΣΤΡΟΦΕς ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΟΞ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΟ… ΡΕΚΟΡ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ