ΕΠΣ Ξάνθης: Ομόφωνη έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού της διοίκησης Πανίδη

 

Ομόφωνα εγκρίθηκε από την τακτική γενική συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της διοίκησης του Γιώργου Πανίδη.

Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στον συνεδριακό χώρο του Le Chalet και το παρών έδωσε η συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων που ανήκουν στην Ένωση, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηλεκτρονική διεύθυνση της εφημερίδας Ξάνθη Sport.

Στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης αναπτύχθηκαν απόψεις μεταξύ των εκπροσώπων των σωματείων και κατατέθηκαν ερωτήσεις προς τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης και μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ Γιώργο Πανίδη και τον ταμία της Ένωσης Χακάν Ισμέτογλου.

Επίσης, η ΕΠΣ Ξάνθης δώρισε σε όλες τις ομάδες από δυο μπουκάλια κρασί Σγουρίδη και πέντε μπάλες, ενώ μετά από κλήρωση τρεις ομάδες κέρδισαν έκπτωση 100 ευρώ στο παράβολο συμμετοχής της νέας σεζόν. Πρόκειται για τις Αναγέννηση Θαλασσιάς, ΑΕΚ Κυψέλης και ΑΠΟΞ Ραιδεστού.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗ SPORT ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ