ΕΠΣ Έβρου: Πρώτα η 16η αγωνιστική στον Νότιο Όμιλο της Β’ Κατηγορίας και… μετά η 15η

 

Με τους αγώνες της 16ης αγωνιστικής συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα του Νοτίου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου, παρόλο που δεν έχει ακόμα διεξαχθεί η 15η.

Αυτή θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου ως εμβόλιμη. Και αυτό γιατί αρχικά η διοργανώτρια αρχή είχε αποφασίσει να διεξαχθεί το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και στην συνέχεια την ανέβαλε λόγω του τριημέρου της Αποκριάς.

Βέβαια, για τον ίδιο λόγο αναβλήθηκαν και τα πρωταθλήματα στους άλλους δυο ομίλους της Β’ Κατηγορίας καθώς και στην Α’ Κατηγορία, αλλά αυτά θα συνεχιστούν κανονικά από την 14η αγωνιστική όπου είχαν μείνει πριν την διακοπή της περασμένης εβδομάδας.

Ωστόσο ειδικά στο Νότιο Όμιλο είχε οριστεί αρχικά κανονικά η αγωνιστική, με αποτέλεσμα να τρέξουν για να βγουν άδειες στα γήπεδα για την 16η αγωνιστική αυτό το Σαββατοκύριακο και δεδομένης της έλλειψης χώρων που υπάρχουν στην Αλεξανδρούπολη, προτιμήθηκε αυτή η λύση.

Έτσι όπως έχει γραφτεί στα προγράμματα του Σαββατοκύριακου, η Α’ Κατηγορία και ο Βόρειος με τον Κεντρικό Όμιλο της Β’ Κατηγορίας συνεχίζονται με την 14η αγωνιστική ενώ ο Νότιος θα έχει την 16η αυτό το Σαββατοκύριακο και η αναβληθείσα 15η θα γίνει την Τετάρτη.