Μεγάλη διεθνή διοργάνωση μπάντμιντον φέρνει στην Ορεστιάδα ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης

 

Μεγάλη διεθνή διοργάνωση μπάντμιντον προτίθεται να φέρει στην Ορεστιάδα ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook πριν λίγες ημέρες.

Ο Μαυρίδης είχε την χαρά να συναντηθεί με την πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης Βικτωρία Χατζηνα και τον αντιπρόεδρο Γιώργο Στεριάτο, που τυγχάνει να εργάζεται σε σχολείο της Ορεστιάδας.

Οι δυο τους παρέδωσαν στον δήμαρχο Ορεστιάδας αναμνητικά του προέδρου της Βαλκανικής Ένωσης Μπάντμιντον και προέδρου της Βουλγαρικής Ομοσπονδίας Πουζάν Κασζαμπιαν, ανάμεσά τους και ένα… δίπλωμα για τα 50χρονα της βουλγαρικής ομοσπονδίας.

«Ετοιμάζουμε κάτι “μεγάλο”, σύντομα η επίσημη ανακοίνωση», είναι το μόνο που δηλώνει ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης.

Το μπάντμιντον είναι ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο άθλημα στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Πρωτοήρθε στην χώρα μας στην Κομοτηνή λόγω του ΤΕΦΑΑ, αναπτύσσεται ιδιαίτερα στις Σέρρες και το Σιδηρόκαστρο και τα τελευταία τρία χρόνια το καλλιεργούν ομάδες και στις τρεις πρωτεύουσες των νομών της Θράκης, ο Εθνικός στην Αλεξανδρούπολη, το Δημοκρίτειο στην Κομοτηνή και ο Αρίωνας στην Ξάνθη.

Δεν αποκλείεται να δούμε σύντομα και ομάδα της Ορεστιάδας να αναπτύσσει το άθλημα και στον Βόρειο Έβρο…