ΕΠΣ Έβρου: Μεγάλη «μάχη» στην κορυφή των γκολτζήδων! Οι «κανονιέρηδες» της Α’ Κατηγορίας

 

Πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζει το φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Έβρου όπου τρεις ομάδες ο πρωτοπόρος Εθνικός Αλεξανδρούπολης, η πρωταθλήτρια χειμωνα Θράκη Φερών και ο Ορέστης Ορεστιάδας θα μονομαχήσουν για το πρωταθλημα.

Η ομάδα των Φερών του Τάκη Λαμπιδη που έφτασε στο μεγάλο τελικό οφείλει πολλά στον 26χρονο πρωην φορ των Εθνικού, ΑΠΟΕΛ, ΠΑΟ Φυλής, Ιπποκράτη και ΑΛΕΞ, Κυριάκο Παγωνίδη που με την βοήθεια των συμπαικτών του οδηγεί το πίνακα των σκόρερ, με 7 γκολ. Ωστόσο πλέον μαζί του έχει τον νεαρό μαθητή Λυκείου Περικλή Καρακασίδη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που βοηθά και αυτος με την σειρά του στο να ανέβει ο Εθνικός στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την γκελα των Φερών με τον Ιπποκράτη.

Πίσω τους ακολουθούν με 6 τέρματα ο πρωην επιθετικός του Εθνικού και της Νίψας Βασίλης Καλαϊτζίδης του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης, οι  Γιάννης Δουρουγιδένης και Νικος Γκαϊδατζής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και ο Δημήτρης Τσομπανούδης ή Τσιρίλο του Έβρου Σουφλίου.

Δείτε αναλυτικά τους πρώτους σκόρερ της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου:

7 τέρματα: Παγωνίδης (Θράκη Φερών), Καρακασίδης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

6 τέρματα: «Τσιρίλο» Τσομπανούδης (Έβρος Σουφλίου), Β. Καλαϊτζίδης Β. (Ποντιακός Αλεξανδρούπολης), Δορουγιδένης, Γκαϊδατζής (Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

5 τέρματα: Τσιπλάκης (Θράκη Φερών)

4 τέρματα: Αθ. Ρουσσίδης, Δαρβούδης (Ορέστης Ορεστιάδας), Καβατζικιώτης (Ένωση Άνθειας Αρίστεινου), Μαρασλής (Ανθεια/Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Καπετανίδης (Άρδας Καστανεών/ ΑΕΔ)

3 τέρματα: Γκάκιος,  (Θράκη Φερών)Λαμπάκος (Νίψα), Ζελεφ (Ορεστης), Καρασερίδης, Παπαδόπουλος, Πυλούδης (Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης), Μιχαλτσίδης (Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου), Αγγελακάκης (Ορέστης Ορεστιάδας)