ΕΠΣ Ξάνθης: Πρόβλημα με την φιλοξενία του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου στα Πηγάδια

 

Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία και το γήπεδο διεξαγωγής του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ξάνθης, ανάμεσα στον Ορφέα Ξάνθης και τον Άρη Αβάτου.

Όπως αναμενόταν, ο τελικός  θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαρτίου, οπότε και οι ομάδες του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής έχουν το ρεπό τους, έτσι ώστε να έχουν το απαραίτητο διάστημα ο Άρης Αβάτου και ο Ορφέας Ξάνθης για να προετοιμαστούν για αυτό το σημαντικό ματς (παίζουν μεταξύ τους και για το πρωτάθλημα την ερχόμενη αγωνιστική).

Η φετινή έκπληξη είναι το γεγονός πως ο τελικός αυτή τη φορά δεν θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο των Πηγαδίων όπως συνηθιζόταν τα τελευταία χρόνια. Κι αυτό γιατί, εκείνο το διάστημα θα φιλοξενείται στην Ξάνθη η Εθνική Ελπίδων που θα δώσει δύο επίσημα παιχνίδια στις 22 και 27 Μαρτίου για τον πρώτο προκριματικό όμιλο του Euro U21 που θα γίνει το 2019 στην Ιταλία.

Ως έδρα προκρίνεται το γήπεδο του ΑΟΞ που όμως είναι η έδρα του ενός φιναλίστ, του Ορφέα, με το Άβατο πάντως σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις να μην δημιουργεί πρόβλημα σε αυτήν την επιλογή. Έτσι το πιο πιθανό είναι να δούμε τον τελικό να διεξάγεται την Κυριακή 25 Μαρτίου, μάλλον στις 3.00 το μεσημέρι.