ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Τα δεδομένα για την υπόθεση τίτλος στο Γυναικείο Πρωτάθλημα μια αγωνιστική πριν το τέλος

 

Το τρίποντο της Θωμοπούλου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, με το οποίο η ομάδα του Έβρου λύγισε προ δεκαημέρου στην παράταση τον ΓΑΣ Κομοτηνή, έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα γυναικών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ μια αγωνιστική πριν το τέλος.

Οι Κομοτηναίες μετά από αυτήν την ήττα έχουν 9 βαθμούς και οι Πάνθηρες Καβάλας 8. Οι δυο ομάδες παίζουν μεταξύ τους στην Καβάλα την προσεχή Κυριακή, σε μια αναμέτρηση που μοιάζει με τελικό. Στον πρώτο γύρο ο ΓΑΣ είχε νικήσει με 11 πόντους διαφορά άρα τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα.

Αν νικήσει ο ΓΑΣ Κομοτηνή, στέφεται πρωταθλητής. Αν ηττηθεί μέχρι και με 10 πόντους διαφορά, επίσης ο τίτλος πάει στην Κομοτηνή. Αν νικήσουν οι γηπεδούχοι Πάνθηρες Καβάλας με 11 πόντους και πάνω, τότε αυτοί κατακτούν τον τίτλο καθώς ακόμα και στην απόλυτη ισοβαθμία του +11 έχουν καλύτερη συνολική διαφορά πόντων.

Σε κάθε περίπτωση, το απόγευμα της Κυριακής θα έχει αναδειχθεί ο πρωταθλητής της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στο γυναικείο πρωτάθλημα, που θα διεκδικήσει στη συνέχεια μέσα από μπαράζ την άνοδο στην Α2 Γυναικών.