Volley League: Υπόνοιες Μουστακίδη για την «καθαρότητα» των αποτελεσμάτων του πρωταθλήματος

 

Προσεκτικές δηλώσεις, που σε μια πρώτη ανάγνωση θα μπορούσαν να σημαίνουν και υπόνοιες για την «καθαρότητα» των αποτελεσμάτων του πρωταθλήματος στην μάχη της ουράς, έκανε ο Σάκης Μουστακίδης μετά τη νίκη επί της Παναχαϊκής στην επίσημη σελίδα της ΕΣΑΠ.

Βέβαια, οι δηλώσεις είναι τόσο προσεκτικά διατυπωμένες από τον Εβρίτη τεχνικό που θα μπορούσαν να μην σημαίνουν και τίποτα, αλλά αρκούν για να δώσουν το σύνθημα ότι έχουν γνώση οι φύλακες και δεν αποκλείεται αυτών των γνώσεων να γίνει κοινωνός, όπως θα έπρεπε κανονικά, και η φίλαθλη κοινή γνώμη.

Ο Μουστακίδης σε σχέση με τον αγώνα του Σαββάτου τόνισε στις δηλώσεις που φιλοξενούνται στην επίσημη σελίδα της διοργανώτριας του πρωταθλήματος ΕΣΑΠ: «Κάναμε το καθήκον μας και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο μας. Εχουμε μπροστά μας ακόμα πέντε αγώνες που θα πρέπει να πάρουμε βαθμούς».

Στην συνέχεια των δηλώσεών του ο Μουστακίδης τόνισε: «Η κατάσταση είναι δύσκολη μετά και τα πολλά ανάποδα αποτελέσματα που έχουμε σε πολλούς αγώνες και που σίγουρα θα ανεβάσουν το μέσο όρο της 8αδας. Οταν θα έρθει η ώρα θα πούμε τα πράγματα με το όνομα τους για το τι πραγματικά συμβαίνει στο πρωτάθλημα».