ΕΠΣ Θράκης: Στο ρελαντί πέρασε από την Ξυλαγανή ο Ίασμος με νέο τέρμα του Ρομπέρ

 

Μια ακόμη νικη πήρε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου στην Ξυλαγανη επί του τοπικού Ορφέα με 0-2 για την 17η αγωνιστική και βρίσκεται στο κατοπι των ΠΑΟΚ Κοσμίου και της Δόξας Γρατινης που προπορεύονται στην Α’ ΕΠΣ Θράκης. 

Ο Ιασμος του Ανεστη Σπυριαδη που επεστρεψε στην Ξυλαγανή ως αντίπαλος, μετά τον αποκλεισμό του από τον τελικό του κυπέλλου από την Δόξα Προσκυνητών δεν ήταν καλός, σε ένα κακό σε θέαμα παιχνίδι. Αρχικά ο Μέγας απείλησε στο 20′ όταν σε σουτ του Αχμέτ εκτός περιοχής μάζεψε εύκολα ο Κολτσίδας, ωστόσο κατάφερε να προηγηθεί σύμφωνα με τον Παρατηρητη από όπου και η φωτο στο 27′ όταν ο Ρομπέρ εκτέλεσε ένα φάουλ από απόσταση 25 μέτρων περίπου και ενώ ο Κολτσίδας φαινόταν πως θα μάζευε εύκολα τη μπάλα αυτή γλίστρησε από τα χέρια του και κατέληξε στα δίχτυα. Το υπόλοιπο του πρώτου 45λέπτου κύλησε χωρίς υποψία ευκαιρίας για κάποια από τις δύο ομάδες. Αυτό κταν το εκτο τέρμα του πρωην μεσοεπιθετικο του Πανθρακικού, ΠΑΟΚ και Καβαλας σε 5 αγώνες πρωταθλήματος όπου έχει βρει σε όλα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι όσον αφορά το ρυθμό με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να απειλήσουν, με τον Ορφεα να απειλεί στο 57′ σε εκτέλεση φάουλ του Γεωργιάδη με τον Παπουτσίδη να πέφτει στη γωνία του και να μαζεύει την μπάλα.  Ο Ίασμος στο 69′ είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Ρομπέρ που δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του, όμως  στο 81′ όμως ο Παπαρούνας έκανε το 0-2 για την ομάδα του Ιάσμου μετά από σέντρα του Καραμπάτσιου. Τα τελευταία εναπομείναντα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα και το 0-2 ήταν το τελικό σκορ.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΥΛΑΓΑΝΗΣ (Τζορμπατζόγλου):  Κολτσίδας, Γιαννακουδάκης, Μακίδης (Αραμπατζής), Ηλιόπουλος, Ροδουσάκης, Λαοπόδης, Δημόπουλος, Τροκάνας, Σαμιώτης, Γεωργιάδης, Δαλή Ισμαήλ

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΑΣΜΟΥ (Σπυριάδης): Παπουτσίδης, Αμοιρόπουλος (87′ Μπιλμπίλης), Βιόπουλος, Χουσείν Σ., Λειβαδιωύης, Ντεμιρτσίδης, Παπαρούνας (87′ Κωστίδης), Χουσείν Χ., Αχμέτ, Αντωνιάδης (74′ Καραμπάτσιος), Ρομπέρ