ΕΠΣ Θράκης: O Σώστης έσπασε μετά από ένα γύρο το σερί των 10 νικών του Κοσμίου μετά από έναν επεισοδιακό αγώνα

 

Το “ματς”της  17ης αγωνιστικής έγινε στο «Ευάγγελος Αρβανιτίδης» στο Σώστη όπου η τοπική ομάδα της Δόξας σε ένα σκληρό και επεισοδιακό παιχνίδι έκοψε το σερί νικηφόρο ενός ολόκληρου γυρου και των 10 νικών του πρωτοπόρου  ΠΑΟΚ Κοσμίου με τις δυο ομάδες να μένουν ισόπαλες 1-1.

Η ομάδα της Δόξας Σώστη είναι μάλιστα ο “κακος δαίμονας” του Κοσμίου αφού αυτή ηταν και παλι που στερησε το τριποντο στο πρωτο γύρο πάιρνοντας 2-2 εκτός έδρας.

Σύμφωνα με το rodopisports περίπου πενήντα φίλοι της στρογγυλής θεάς ήταν παρόντες βλέποντας σε γενικές γραμμές ένα μέτριο αγώνα. Τα δυο συγκροτήματα έβαλαν από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο με τους γηπεδούχους να παίρνουν κεφάλι στο σκορ στο 12′ με τον Κοτζατισόγλου που νίκησε τον Δεληγιάννημε εκπληκτικό σουτ από τα σαράντα περίπου μέτρα. Στο δευτερο μερος το Κόσμιο ισοφαρισε στο 66′ με τον Λεβαντέλη αλλα δεν μπόρεσε να πάρει την 11η σερί νικη του και να διατηρήσει το +4 από την Γρατινή (φώτο αρχείου από τον πρωτο γυρο).

Κακή στιγμή η ένταση αναμεσα στο Σακη Δανιδη και τον διαιτητή Παπαγεωργίου. Σε μια στιγμή ο εμπειρος φορ σε κάποια φαση του αγώνα χτύπησε  στο φρύδι του και το αίμα να μην σταματάει. Αυτό ο Παπαγεωργίου δεν το είδε με αποτέλεσμα ο παίκτης του Κοσμίου να κάνει σκληρό φάουλ επάνω στον Καλοδημίδη. Από εκείνη την στιγμή το ματς πέρασε σε δεύτερη μοίρα μιας και οι περισσότεροι προσπαθούσαν να ηρεμίσουν τον ποδοσφαιριστή του Κοσμίου ο οποίος αποβλήθηκε απο τον ρεφερι.

ΔΟΞΑ ΣΩΣΤΗ: Πατερέλλης, Σταυρόπουλος, Τέφος (Γεωργακόπουλος), Ανδρίκου, Παπαδόπουλος, Παπουτσής, Παπασωτηρίου (Βουλγαρίδης) Καλοδημίδης, Ζιοζιος (Λαβδάς), Φανιάδης, Κοτζατισόγλου
ΠΑΟΚ  ΚΟΣΜΙΟΥ: Δεληγιάννης, Νάνος,Τριάντος, Λεβεντέλης, Ζάγγουλος (Περσίδης), Γιαπρακτσής, Γαβριήλ, Ρουμπής, Δανίδης, Χατζητουλούσης, Ξενάκης